main logo
1477

Loteria: Vis împlinit cu ajutorul unui bilet de loterie - 250 de mii de lei pentru automobil Ⓟ

Toamna aceasta, biletul ”Loto+” i-a adus o recoltă frumoasă de bani Victoriei Roșcovanu din orașul Hâncești! În doar câteva clipe, norocoasa a completat bugetul familiei sale cu 250 000 de lei.

Femeia de 35 de ani este căsătorită și educă doi copii. Câștigătoarea a spus că a procurat trei bilete ”Loto+”, ediția a treia, de la un chioșc de ziare din oraș. Iar surpriza, care se ascundea sub stratul de protecție al primului bilet, i-a oferit Victoriei emoții incredibile!

Este o sumă colosală pentru noi. Soțul meu trebuie să lucreze doi ani pentru a câștiga așa o sumă. Întotdeauna am crezut în Loteria Națională, dar nu credeam că anume eu pot câștiga. Dar iată că anume mie mi-a surâs norocul. Urez tuturor să fie optimiști și să creadă!”, a spus Victoria.

Datorită acestui câștig, familia Roșcovanu va procura un automobil nou și confortabil, iar restul banilor vor fi depozitați la bancă pentru viitorul copiilor.

Petalele de trifoi din biletul ”Loto+” ascund câștiguri de până la 1 000 000 de lei! Chiar mâine, numele dvs. poate completa lista milionarilor Loteriei Naționale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării