14 ianuarie, 13:00
1 857
0

Loteria: Un milion de lei, ”Câștig pe toată viața” pentru o pensionară din Chișinău Ⓟ

14 ianuarie, 13:00
1 857
0

Biletul ”Câștig pe toată viața” i-a adus Galinei Tatarciuc din Chișinău un cadou excelent chiar de ziua ei! Norocoasa a câștigat unul dintre premiile de top ale biletului – suma colosală de 1 000 000 de lei! Potrivit ei, acest câștig este egal cu suma pensiilor sale pentru aproximativ 40 de ani!

A doua zi după ce a împlinit 63 de ani, Galina a cumpărat doar 2 bilete ”Câștig pe toată viața”, iar în unul dintre acestea, sub numărul 13 se ascundea o sumă cu șase zerouri.

„Este un noroc incredibil. Când am văzut un milion, nu mi-a venit să-mi cred ochilor. A fost un șoc pentru mine. Nu-mi putea intra în cap că acest lucru se poate întâmpla cu oameni obișnuiți ca mine”, norocoasa și-a împărtășit emoții.

Galina Tatarciuc a spus că o parte din bani o va da fiicelor sale, care locuiesc în străinătate și vor plăti împrumuturile ipotecare, și va investi în propria sănătate. O altă parte din sumă va fi păstrată pentru bătrânețe.

„Îi sfătuiesc pe toți să creadă, să cumpere bilete și să câștige. Loteria Națională le oferă oamenilor speranță și încredere în viitor. Toată lumea are dreptul să câștige”, a adăugat proaspăta milionară.

Biletul ”Câștig pe toată viața” vă poate adăuga numele în lista milionarilor Loteriei Naționale. Căutați sub stratul de protecție premiul cel mare de 2 000 000 de lei și uitați de grijile financiare pentru tot restul vieții!

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter