Loteria: Un bărbat din Drochia a devenit milionar datorită noului bilet ”Șeptarul de Diamant” Ⓟ
10 noiembrie, 15:00
1 877
0
Loteria: Un bărbat din Drochia a devenit milionar datorită noului bilet ”Șeptarul de Diamant” Ⓟ
10 noiembrie, 15:00
1 877
0

Cea mai nouă invenție a Loteriei Naționale, biletul ”Șeptarul de Diamant”, doboară toate recordurile generozității și oferă premiul gigantic de 1 000 000 de lei. Marele norocos este Alexandr Bucatari din Drochia, devenit al 20-lea milionar al Loteriei Naționale.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a cumpărat biletul prețios de la un chioșc de ziare din Bălți. El a fost atras de noua campanie a Loteriei Naționale și colecta pietrele semiprețioase pentru căsuța animăluțului de companie al fiului său.

Alexandr lucrează șef de producere la un elevator din Drochia. Visul lui și a soției sale, Iuliana, este să aibă o casă la sol. Acum, datorită acestui câștig imens, Alexandr va construi casa pe care și-o dorea demult: cu teren de joc pentru copil, zonă pentru barbeque și alte comodități. De asemenea, familia Bucatari va investi o parte din câștig într-o vacanță binemeritată.  

Este un câștig foarte mare, ar fi trebuit să economisim mult timp pentru a aduna acești bani. Loteria Națională le oferă oamenilor șansa de a câștiga premii incredibile. Îi îndemn pe toți să nu renunțe și vor câștiga la fel ca noi”, au spus norocoșii.

”Șeptarul de Diamant” mai păstrează cu grijă premiul colosal de 3 000 000 de lei. Tirajul biletului este limitat, așa că nu ratați ocazia de a deveni multimilionar!

Amintim că punctul culminant al campaniei fără precedent a Loteriei Naționale, ”Pietre prețioase”, dedicată lansării biletului ”Șeptarul de diamant”, va fi extragerea pentru șapte diamante și a sumei de 100 000 de lei. Tombola va avea loc în data de 16 noiembrie, la 19:50. Nu pierdeți extragerea, în direct, la Prime. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter