main logo
1502

Loteria oferă zilnic daruri, în cadrul Campaniei promoționale de Paște pe 7777.md Ⓟ

Cu ocazia Luminatelor Sărbători de Paște, Loteria Națională a pregătit pe 7777.md, pentru participanții săi, o promoție generoasă și captivantă, cu surprize plăcute și cadouri zilnice. Suntem convinși că veți aprecia formatul original și modul în care oferim cadourile. Iată ce prevede campania de sărbători a Loteriei Naționale.

Zilnic, în perioada 26 aprilie – 9 mai, intrând în profilul de joc de pe 7777.md, veți vedea o pagină pop-up spectaculoasă. Pe pagina promoției vor apărea 4 ouă pascale. Dați clic pe oul care vă place și primiți cadoul pe care vi l-am pregătit.

Loteria Națională depune efort să diversifice bonusurile dvs și să vă facă surprize plăcute în fiecare zi. Veți putea profita de jocuri promoționale gratuite, cashback, bonusuri pentru suplinirea contului, FREE BET, bonusuri în bani pentru joc și posibilitatea de a participa la tombola cu mijloace bonus în sumă totală de 20 000 de lei.

Vedeți aici regulile promoției.

Și nu uitați! Sărbătorile pascale vă pot aduce un ocean de plăcere și bunăstare datorită biletului electronic tematic Easter Cash. Cu el puteți câștiga FREE SPINS, sume de până la 894 850 de lei și jackpotul rapid!

Loteria Națională vă felicită cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște și vă dorește noroc și o mulțime de câștiguri în jocuri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării