main logo
1898

Loteria: O profesoară din Chișinău a câștigat un automobil Skoda Scala Ⓟ

Lilia Andreev din Chișinău este noua campioană a Clubului VIP al Loteriei Naționale. Femeia de 60 de ani a câștigat hatchbackul stilat, dinamic și spațios, Škoda Scala.

Numele ei a fost rostit de Mircea Marco în data de 14 septembrie, la ora 20:57, în emisie directă, la Prime, atunci când a avut loc tragerea la sorți pentru acest premiu de excepție.

Lilia este pensionară, dar continuă să muncească profesoară de contabilitate și are doi copii adulți. Femeia a zis că a obținut permisul de conducere acum un an și visa la mașina personală.

”Îmi place că miroase a nou. E super. Culoarea albă - preferata mea, înăuntru este foarte spațiosă, mi-a creat senzația că este ușor de manevrat prin oraș”, a povestit norocoasa.

Lilia Andreev îi îndeamnă pe toți să creadă în a doua șansă a biletelor necâștigătoare și să le înregistreze pe 7777.md.

Toamna aceasta, Loteria Națională pune în joc cel mai luxos automobil din istoria Clubului VIP – un sedan elegant, abil, sigur, spațios și plin de dotări - Hyundai Elantra.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării