24 septembrie, 13:30
1 255
0
Loteria: O profesoară din Chișinău a câștigat un automobil Skoda Scala Ⓟ
24 septembrie, 13:30
1 255
0

Lilia Andreev din Chișinău este noua campioană a Clubului VIP al Loteriei Naționale. Femeia de 60 de ani a câștigat hatchbackul stilat, dinamic și spațios, Škoda Scala.

Numele ei a fost rostit de Mircea Marco în data de 14 septembrie, la ora 20:57, în emisie directă, la Prime, atunci când a avut loc tragerea la sorți pentru acest premiu de excepție.

Lilia este pensionară, dar continuă să muncească profesoară de contabilitate și are doi copii adulți. Femeia a zis că a obținut permisul de conducere acum un an și visa la mașina personală.

”Îmi place că miroase a nou. E super. Culoarea albă - preferata mea, înăuntru este foarte spațiosă, mi-a creat senzația că este ușor de manevrat prin oraș”, a povestit norocoasa.

Lilia Andreev îi îndeamnă pe toți să creadă în a doua șansă a biletelor necâștigătoare și să le înregistreze pe 7777.md.

Toamna aceasta, Loteria Națională pune în joc cel mai luxos automobil din istoria Clubului VIP – un sedan elegant, abil, sigur, spațios și plin de dotări - Hyundai Elantra.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter