main logo
1588

Loteria: O pensionară din Chișinău a câștigat 777.777 de lei chiar de ziua soțului ei Ⓟ

Emoții uriașe și un cadou pentru tot restul vieții, nici mai mult nici mai puțin de 777 777 de lei. Asta i-a oferit Olga Panina din Chișinău soțului chiar de ziua lui de naștere.

Femeia a descoperit această sumă amețitoare în biletul ”Șeptarul de Aur”, ediția a treia, chiar în ziua când partenerul ei de viață a împlinit 66 de ani. În acel moment, sărbătoarea s-a transformat într-o adevărată poveste.

Olga este pensionară, dar continuă să lucreze medic stomatolog la o policlinică din capitală. Biletul norocos l-au procurat de la un chioșc de ziare din Chișinău.

Cu o parte din bani, soții Panina își vor ajuta fiica, care intenționează să-și procure o locuință. Iar cealaltă parte din bani o vor păstra pentru acoperirea tuturor cheltuielilor zilnice.

”Oamenii trebuie să joace neapărat, pentru că au o șansă enormă. Trebuie să credeți. Este real, câștigurile sunt adevărate”, au spun norocoșii.

Biletul ”Șeptarul de Aur” este gata să împartă din rezervele sale de metale prețioase. Căutați cifra norocoasă 7 și următorul câștig strălucitor poate ajunge în contul dvs.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării