main logo
2379

Loteria: O femeie i-a dăruit fiului un bilet Bingo American cu premiul de 200.000 de lei Ⓟ

Sandu Oprea din Strășeni se poate mândri cu o mamă norocoasă! La ai săi 23 de ani, tânărul s-a ales cu un cadou de invidiat. Mama lui i-a dăruit suma excelentă 200.000 de lei, câștigată cu biletul de loterie ”Bingo American”.

Sandu lucrează la o companie americană de logistică. Tânărul a spus că mama lui își punea norocul la încercare cu biletele Loteriei Naționale în speranța că va câștiga o sumă impunătoare pentru a-și ajuta fiul. Norocul a vizitat-o pe neașteptate!

”Mama mea era foarte fericită. I-au dat lacrimile și a spus că acesta era visul ei”, a explicat băiatul.

Sandu a recunoscut că era foarte sceptic în legătură cu premiile oferite de Loteria Națională, dar acum și-a schimbat părerea.

”Consider că fiecare trebuie să joace responsabil și să nu-și pună toate finanțele în speranța de a câștiga. Câștigul nu este mereu garantat. Deși el este, oricum trebuie să jucăm foarte responsabil”, a spus tânărul.

De la stânga la dreapta, de sus în jos, pe diagonală sau în colțuri – studiați atent biletul ”Bingo American” și găsiți calea spre premiul mare de 2 500 000 de lei sau unul dintre cele 3 câștiguri de 500 000 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării