main logo
1513

Loteria Națională: Ziua Independenței i-a adus 777.777 de lei unui norocos din Bălți Ⓟ

De Ziua Independenței, Serghei Schiba de la Bălți a devenit absolut independent din punct de vedere financiar! Bărbatul de 53 de ani a câștigat suma fabuloasă de 777 777 de lei, datorită biletului ”Șeptarul de Aur”, ediția a treia.

Serghei a procurat biletul norocos de la un chioșc din oraș și a rămas fără cuvinte după ce i-a răzuit stratul de protecție. Norocosul a găsit câștigul ”1 LINGOU DE AUR PUR”, echivalentul sumei de 777 777 de lei și a urmat bucurie fără margini în familia lui.

Câștigătorul are trei copii, trei nepoți și lucrează la o fabrică de cablaje pentru automobile. Cu banii câștigați, Serghei va face reparație în apartament. Bărbatul planifică să schimbe pardoseala, să renoveze balconul și să cumpere mobilă nouă. 

”Sincer vorbind, este o sumă nebună. E un dar! S-a întâmplat chiar de Ziua Independenței. Am avut o sărbătoare dublă. Cine nu riscă, nu bea șampanie!”, a menționat norocosul.

Biletul ”Șeptarul de Aur” este gata să împartă din rezervele sale de metale prețioase. Cel de-al treilea tiraj a fost dotat cu șase lingouri de aur pur. Norocul vine în întâmpinarea celor care îl caută!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării