main logo
13267

Loteria Națională: Urmăriți show-ul TV vineri, de la 18:20 (P)

Din această săptămână, emiunea ”Loteria Națională” va fi pusă pe post în zile de vineri, la ora 18:20, la Prime TV. Reluările jocurilor TV vor putea fi următite vineri, la de 22:00 și duminică, la 20:20.

Loteria Națională: Urmăriți show-ul TV vineri, de la 18:20 (P)

Prima ediție a show-ului TV ”Loteria Națională” a apărut pe micile ecrane în data de 3 februarie 2019. Până acum, în cadrul emisiunii, Loteria Națională a împărțit câștiguri în sumă de aproximativ 17 milioane de lei, inclusiv peste 30 de automobile noi. La jocuri TV au participat mai mult de 300 de oameni. 

Emisiunea constă din trei jocuri. La primul, întitulat ”La un pas de noroc”, trei concurenți luptă pentru o mașină nouă. În al doilea joc, ”Seifurile”, doi participanți se confruntă pentru sume de până la 400 de mii de lei. Alți cinci jucători concurează pentru un loc în marea finală, unde MegaJackpotul ajunge la 5 000 000 de lei. Atragem atenție că fiecare participant la jocurile TV pleacă de la emisiune cel puțin cu un premiu garantat de 10 000 de lei. Respectiv, la fiecare joc, Loteria Națională este gata să împartă celor 10 participanți peste 5,5 milioane de lei.

Pentru a deveni participant la show-ul TV, trebuie să înregistrați biletele necâștigătoare ale Loteriei Naționale pe site-ul www.7777.md.

O dată pe săptămână, cu ajutorul unui soft certificat, bazat pe numere aleatorii, dintre toate biletele înregistrate se aleg 10 participanți care și sunt invitați la jocurile TV. Emisiunea ”Loteria Națională” este prezentată de Mircea Marco și Natalia Gordienko.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării