main logo
1784

Loteria Națională: Până la 5 milioane de lei, puse în joc (P)

Loteria Națională anunță lansarea celui de-al doilea sezon al show-ului TV în care participanții pot câștiga premii de excepție.

Loteria Națională: Până la 5 milioane de lei, puse în joc (P)

Prima emisiune din al doilea sezon va fi difuzată la Prime TV, duminică, 29 septembrie, de la ora 20:20. Organizatorii promit schimbări plăcute pentru participanții show-ului TV. 

Fiecare dintre cei 10 participanți ai emisiunii va primi, garantat, cel puțin 10 mii de lei, dublu față de edițiile precedente.

O altă inovație se referă la Megajackpot, care în noul sezon a crescut de 2,5 ori. Finalistul jocurilor are acum șansa de a câștiga până la 5 milioane de lei. 

Emisiunea constă din trei jocuri. În primul dintre acestea, un participant câștigă un automobil nou. În al doilea joc pot fi obținute până la 400 de mii de lei, iar în a treilea, finalistul concurează pentru sume care încep de la 1 milion de lei și pot ajunge la 5 milioane de lei și mai poate câștiga o călătorie de cinci zile, pentru doi, într-un oraș renumit din Europa. 

Pe parcursul verii, în cadrul unui proiect special, prezentatorii Loteriei Naționale au mers în vizită la peste 50 de câștigători care au obținut sume de bani și premii importante în biletele de loterie, pe scena emisiunii și în Clubul VIP de pe site-ul www.7777.md, unde în baza biletelor necâștigătoare se organizează trageri la sorți cu importante câștiguri, inclusiv un automobil nou. 

Majoritatea câștigătorilor au investit banii obținuți în îmbunătățirea condițiilor de trai, în sănătate, pentru dezvoltarea unor afaceri, studiile copiilor, călătorii, dar și pentru acte de caritate.

Loteria momentană și jocurile TV sunt organizate de către NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei. În acest an, organizatorul a plătit câștiguri de peste 250 de milioane de lei, iar 12 oameni au devenit milionari. 

Participanții la emisiunea TV ”Loteria Națională” sunt selectați prin tragere la sorți, cu ajutorul unui soft licențiat, dintre jucătorii care și-au înregistrat biletele pe site-ul www.7777.md.

Pentru participanți sunt disponibile, acum, șase tipuri de bilete, cu prețul de 20 și 30 de lei, iar câștigurile de TOP sunt de la 500 de mii de lei, până la 2 milioane de lei. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării