1 682
0
Loteria Națională extinde rețeaua partenerilor săi de achitare a câștigurilor (P)
1 682
0

Pentru a crea condiții cât mai confortabile pentru jucătorii săi, Loteria Națională muncește în permanență la extinderea rețelei partenerilor săi.

Este vorba nu doar despre vânzarea biletelor, dar și achitarea câștigurilor. Acest lucru este și mai actual în condițiile restricțiilor de circulație. 

Partenerul de încredere al Loteriei Naționale, rețeaua de benzinării Lukoil, achită câștigurile de până la 500 de lei deja la 11 stații PECO, în următoarele localități:  

 1. Orașul Chișinău, str. Ismail, 116

 2. Orașul Sângerei, str. Independenței, 158

 3. Satul Corlăteni, raionul Râșcani

 4. Orașul Ungheni, str. I. Creangă, 39

 5. Orașul Ialoveni, str. Alexandru cel Bun, 2/2

 6. Satul Bucovăț, raionul Strășeni

 7. Orașul Ștefan Vodă. 

 8. Orașul Ungheni, str. Decebal, 17

 9. Orașul Florești, str. M. Viteazul, 2А

 10. Satul Țareuca, raionul Rezina

 11. Orașul Chișinău, Șoseaua Hâncești, 94.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că, din 23 martie, rețeaua de magazine de produse chimice pentru casă și de igienă personală ”Casa Curată” reia achitarea câștigurilor de până la 500 de lei.

Iar acest lucru înseamnă că atunci când mergeți, de exemplu, după detergenți la ”Casa Curată”, puteți nu doar să vă încercați norocul cu biletele Loteriei Naționale, dar și să primiți, pe loc, în fiecare magazin, câștigurile în sumă de până la 500 de lei. 

Compania ”Casa Curată” este o rețea de  peste 60 de magazine pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Un alt 

Lista partenerilor care plătesc câștigurile de până la 500 de lei va fi extinsă în permanență. Loteria Națională e tot mai aproape, ca să vă fie mai comod. Urmăriți știrile noastre!

Vedeți aici unde se află cel mai apropiat punct de vânzare a biletelor Loteriei Naționale și de achitare a câștigurilor.  

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter