1 796
0
Loteria Națională: Cum e posibil să câștigi, să pierzi și iar să câștigi (P)
1 796
0

Un pensionar din Chișinău a trăit o poveste demnă de Hollywood! Gheorghe Daniliș, în vârstă de 67 de ani, a procurat cinci bilete ”Șeptarul de Aur”, ediția a treia, de la un chioșc Moldpresa din Сapitală.

A doua zi, chiar de Sfântul Gheorghe, pensionarul își sărbătorea ziua de naștere. Soția lui, Maria, i-a pregătit o surpriză și i-a spus să sufle în lumânările tortului, punându-și o dorință. Norocosul a mărturisit că visul lui a fost să câștige la Loteria Națională. 

Ei bine, zicala ”Ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea îndeplini” și-a dovedit eficacitatea. Peste câteva ore, soția lui a răzuit cele cinci bilete procurate de soț și a descoperit câștigul impresionant de 77 777 de lei. 

Din păcate, însă bucuria familiei Daniliș foarte repede s-a transformat în scârbă. A doua zi, biletul norocos a zburat din geaca lui Gheorghe de la etajul 13, bărbatul uitând că a pus biletul în buzunarul hainei. După trei zile de căutări disperate, pensionarul a găsit totuși biletul la balconul vecinei de la etajul inferior. Norocosul a spus că, în acel moment, avea senzația că a câștigat pentru a doua oară. 

Cu banii obținuți, soții Daniliș planifică să plece într-o vacanță la Constanța, să facă reparație în apartament și să repare mașina. De acum încolo, Gheorghe îi îndeamnă pe toți să păstreze toate biletele de loterie ca pe ochii din cap. 

Menționăm că orice câștig obținut la Loteria Națională se oferă doar la prezentarea biletului norocos, în lipsa lui, premiul nu poate fi oferit, inclusiv participările la show-ul TV, premiile Clubului VIP sau a campaniilor promoționale organizate de loterie. 

Biletul ”Șeptarul de Aur”, care i-a adus lui Gheorghe Daniliș un câștig 77 777 de lei îi poate răsplăti pe norocoși cu lingouri de aur pur sau echivalentul lor în bani – 777 777 de lei. Ediția a treia a biletului e dotată cu șase astfel de premii, dar și multe alte câștiguri.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter