main logo
2449

Loteria Națională: Cine sunt locuitorii Rezinei, deveniți milionari (P)

În luna decembrie trei moldoveni din Rezina și-au găsit norocul în biletele Loteriei Naționale.

Loteria Națională: Cine sunt locuitorii Rezinei, deveniți milionari (P)

Primul în capul listei este Andrei Cebotari din satul Țareuca, care a descoperit premiul cosmic de 2 milioane de lei în biletul ”Piramidele de Aur”.Norocosul lucrează în domeniul construcțiilor, este căsătorit și are trei fii. Banii vor fi investiți în apartamente pentru fiecare dintre feciorii săi și în reparația casei.

Un alt câștig amețitor a ajuns la Alecu Bologa din satul Corlăteni, același raion. Bărbatul de 44 de ani a descoperit suma de 1 milion de lei în biletul ”Loto+”, ediția a treia. Milionarul are două fiice și se ocupă cu restaurarea obiectelor de cult, inclusiv aurirea lor. Câștigul impresionant va fi investit în finalizarea lucrărilor de construcție la casă, daruri de sărbători pentru familie și asigurarea unui viitor decent pentru copii.

Și Maria Boclincă din Zăicani se bucură de un câștig impresionant din partea Loteriei Naționale. În pofida superstițiilor, norocoasa a devenit deținătoarea unui lingou de aur, echivalentul a 777 777 de lei, chiar vineri, în data de 13 decembrie. Surpriza i-a fost oferită debiletul ”Șeptarul de Aur”, ediția a treia, la șase luni după ce a câștigat un automobil Skoda Rapid, pus în joc în Clubul VIP al Loteriei Naționale.

Norocoasa a decis că va cheltui câștigul pentru scopuri nobile – va oferi ajutor unui om apropiat, care suferă de o boală rară, va pregăti cadouri pentru un azil de bătrâni, va construi o stație de așteptare a transportului în sat. O altă parte din bani urmează să fie investită în cumpărarea unui apartament la Chișinău pentru copii. 

Același câștig impresionant cu șase de șaptei-a revenit lui Virgiliu Pascaru din satul Coteală, raionul Briceni. Tânărul de 25 de ani va investi banii în renovarea locuinței și viitorul fiicei sale de patru ani. 

Biletul ”Șeptarul de Aur”, ediția a treia, le-a oferit câte 77 777 de leiEleonorei Mușchei din Chișinău, Mariana Leșan din Coșnița, Dubăsari și lui Ion Plop din Seliște, Nisporeni. 

Sărbătorile de iarnă sunt cu adevărat magice și pentru Maria Buliga din Durlești, Ina Bălănici, Ustea, Glodeni, Boris Popov de la Bălți și Ion Lupu din Cahul, Colibași. Acești moldoveni au făcut loc sub pomul de Crăciun pentru 50 de mii de lei din biletul ”Loto+”.

Acum, pe piață sunt disponibile șapte tipuri de bilete care costă 20, 30 și 50 de lei, câștigul maxim fiind de 3 milioane de lei. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării