main logo
1348

Loteria Națională: Biletul ”Realizează-ți visele” a oferit unei tinere din Chișinău 50.000 de lei Ⓟ

Biletul ”Realizează-ți visele” va îndeplini cea mai mare dorință a Ecaterinei Tincu din Chișinău. Tânăra de 26 de ani va pleca într-o călătorie în Elveția pentru a-și revedea sora, stabilită acolo. Acest lucru va fi posibil datorită câștigului incredibil de 50 de mii de lei.

Biletul norocos a fost procurat de soțul Ecaterinei de la un chioșc Moldpresa din capitală. Tânărul a trăit emoții uimitoare și, de bucurie, i-a oferit în dar biletul soției.

”Părerea noastră despre Loteria Națională s-a schimbat total. Acest proiect îi ajută pe cei care într-adevăr au nevoie. Câștigați, încercați, nu vă dați bătuți! Și noi vom mai încerca, poate chiar să câștigăm un milion”, a povestit entuziasmată Ecaterina.

Biletul ”Realizează-ți visele” mai păstrează premii momentane importante, printre care și excursii pentru doi la Paris, Roma sau câștiguri de până la 100 de mii de lei.

Totodată, acest bilet vă oferă cele mai multe șanse să ajungeți la jocul TV special ”Bani la greu”. Căutați în el simbolul ”Participare la tragere la sorți pentru jocurile TV” și înregistrați codul biletului pe 7777.md. Un bilet din cinci conține acest simbol. De un astfel de privilegiu s-au bucurat deja doi norocoși. Alexandru Semion, de exemplu, a câștigat în show-ul TV special ”Bani la greu” 79 000 de lei, iar Vladimir Pilin s-a bucurat, chiar de ziua lui, de 155 500 de lei! Mai multe bilete înregistrate înseamnă șanse mai mari de câștig!

Biletele ”Realizează-ți visele” pot fi găsite în rețelele Moldpresa și Librarius.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării