main logo
3600

Loteria Națională: Azi aflăm primul câștigător al campaniei Luna Darurilor (P)

Ore numărate au rămas până la prima extragere din cea mai generoasă campanie din istoria țării – ”Luna Darurilor” Loteriei Naționale.

Loteria Națională va anunța primul câștigător din Luna Darurilor (P)

În această seară va fi stabilit câștigătorul unei mașini noi sau a sumei de 150 de mii de lei. Extragerea va avea loc, în direct, la Prime TV, la ora 20:50. La tombola de astăzi participă biletele cu câștigul ”Participare la tragere la sorți pentru jocurile TV” înregistrate în data ieri, între orele 00:00 și 23:59.

Zilnic, de luni până vineri, până în data de 14 ianuarie 2020 vor fi oferite 30 de gâștiguri. Norocoșii vor putea alege cu ce premiu să părăsească studioul – cheile noului automobil sau 150 000 de lei! Bugetul campaniei este de peste 4,5 milioane de lei.

Pentru a participa la campania ”Luna Darurilor”, doritorii trebuie să înregistreze pe site-ul www.7777.md sau la numărul de telefon 022 333-777 codurile oricăror bilete de loterie pentru a găsi ”Participarea la tragerea la sorți pentru jocurile TV”. Biletele cu aceste câștiguri sunt incluse, automat, în tombola de a doua zi.

Extragerile se vor desfășura după principiul – ”azi înregistrezi codurile biletelor, mâine participi la tombolă”. Norocoșii vor fi invitați în studio, a doua zi după extragere, unde vor alege – 150 000 de lei sau mașina și vor contribui la identificarea câștigătorului din ziua respectivă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării