main logo
2798

Loteria Națională a completat colecția biletelor online pe 7777.md Ⓟ

Loteria Națională a completat colecția sa superbă de bilete electronice fantastice cu încă patru jocuri spectaculoase, diverse și generoase, care sunt gata, 24 de ore din 24, să îi facă mai bogați și mai fericiți pe amatorii de distracție online. Așadar, întâmpinați:

Noul bilet electronic de loterie Cash 20x suplinește armonios seria biletelor cu jackpotul comun în creștere “TEMPLE”, care în acest moment a depășit cota de 730 000 de lei. Acest bilet e tare în matematică și înmulțește cu ușurință orice câștig de până la 20 de ori. Cu ajutorul său, printr-un click, puteți adăuga în cont o sumă de 2 000 000 lei.

Noul joc dinamic Hot Ball este potrivit pentru amatorii de viteză și adrenalină. Jackpotul în creștere, care a debutat cu 250 000 de lei și câștigurile care saltă până la 5 000 000 de lei, își așteaptă norocoșii.

Noul joc Fortunes of Rome invită amatorii de istorie în lumea misterioasă a Romei Antice. Căutați sulurile pline de taine și câștigați jackpotul în creștere, care în acest moment este de 150 000 de lei. Combinațiile de simboluri norocoase vă pot oferi tezaurul orașului etern, în sumă de până la 998 500 de lei.

Credeți în horoscop și în puterea astrelor? Dacă da, încercați-vă norocul cu cel mai nou bilet electronic de loterie Star Signs, care știe calea spre câștiguri de până la 986 650 de lei. 3 simboluri ”Soare” vă pot ”orbi” prin jackpotul în creștere, care a debutat cu 200 000 de lei.

Prețul biletelor electronice de loterie începe de la 2 lei. Cu cât e mai mare miza, cu atât e mai mare câștigul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării