14 iulie, 13:07
1 127
0
Loteria Moldovei: O femeie a câștigat 50.000 de lei la autogara din Capitală Ⓟ
14 iulie, 13:07
1 127
0

Călătoria spre câștigurile fantastice poate începe la orice autogară din țară. Cu acest gând în minte, Tatiana Jiang a mers la autogara din centrul Chișinăului și a cumpărat un bilet Loto+, ediția a treia. Femeia de 37 de ani spune că avea presimțirea că anume aici va da ochii cu norocul și nu a dat greș!

”Nu mi-am crezut ochilor, dar cifrele vorbeau de la sine. Am cumpărat un bilet, l-am răzuit și 50.000 de lei sunt ai mei”, a povestit câștigătoarea.

Tatiana va cheltui câștigul pentru reparație în casă, mobilă nouă și tehnică de uz casnic.

Credeți în noroc , cumpărați bilete. Norocul vă va zâmbi mai devreme sau mai târziu, cum mi-a zâmbit și mie”, este sfatul deținătoarei câștigului solid din biletul ”Loto+”.

Anterior, un câștig similar, de 50.000 de lei, tot în biletul Loto+ a descoperit Nicolae Sacovschi din satul Miciurin la autogara din Drochia.

Biletele Loteriei Naționale pot fi găsite la toate autogările din țară, iar dacă aveți un bilet câștigător, vă puteți ridica pe loc premiul de până la 500 de lei. În timp ce așteptați transportul dvs., nu ratați ocazia să vă încercați norocul cu bilete de loterie care păstrează câștiguri uimitoare.

A treia ediție a biletului ”Loto+”, de exemplu, este dotată cu 4 câștiguri de top a câte 1.000.000 de lei și alte premii bănești de valoare, care își așteaptă norocoșii! Aveți încredere în norocul dvs.!

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter