main logo
6235

Loteria Moldovei: Cine e bărbatul care a câștigat jumătate de milion de lei (P)

Jumătate de milion de lei a ajuns în nordul țării! Alexandr Dușceac din Rîșcani a câștigat 500 000 de lei în biletul ”Piramidele de Aur”. Norocosul a cumpărat biletul de la un magazin din oraș.

Loteria Moldovei: Cine e bărbatul care a câștigat jumătate de milion (P)

Alexandr Dușceac are doi copii și lucrează șofer pe ruta Chișinău - Moscova. Cu banii câștigați, bărbatul de 33 de ani planifică să-i facă operație la ochi mamei, să investească în sănătatea tatălui și să finalizeze reparația casei. 

În biletul ”Piramidele de Aur”, câștigul de top este de 2 000 000 de lei și sunt disponibile două astfel de sume. Prețul biletului este de 30 de lei. 

Loteria modernă din Republica Moldova există din noiembrie 2018 și este organizată de către NGM Company SRL. Acum, pe piață sunt disponibile șapte tipuri de bilete care costă 20, 30 și 50 de lei, câștigul maxim fiind de 3 000 000 de lei.

Până în prezent, Loteria Națională a oferit câștiguri în sumă de peste 300 de milioane de lei. Totodată, 13 moldoveni au devenit milionari, după ce au descoperit suma cu șase zerouri în biletele de loterie.

Menționăm că, până la 31 decembrie 2019, câștigurile de la loterie nu sunt impozitate. De la începutul anului viitor, pentru sume mai mari de 240 de lei, statul va percepe un impozit de 12%.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării