Loteria: Extragerea a 7 diamante și a sumei de 100.000 lei va avea loc pe 16 noiembrie Ⓟ
5 noiembrie, 10:45
1 006
0
Loteria: Extragerea a 7 diamante și a sumei de 100.000 lei va avea loc pe 16 noiembrie Ⓟ
5 noiembrie, 10:45
1 006
0

În data de 16 noiembrie, la 19:50, Loteria Națională va desfășura extragerea pentru șapte diamante și a sumei de 100 000 de lei. Extragerea va avea loc în direct, la Prime și va fi momentul culminant al campaniei fără precedent a Loteriei Naționale, ”Pietre prețioase”. Prindeți ocazia, până în data de 10 noiembrie, să primiți cadoul valoros, care poate deveni talismanul dvs. pentru toată viața și înscrieți-vă la extragerea a premiilor de top ale acestei campanii de excepție.

Cumpărați două bilete ”Șeptarul de diamant” și primiți gratuit cutiuța cu una dintre cele șapte pietre semiprețioase cu proprietăți miraculoase.

- jasp aduce sănătate și noroc
- ametistul și cuarțul roz aduc dragoste
- aventurin asigură fericire și noroc
- calcitul auriu aduce energie și sănătate
- agat aduce fericire și sănătate.

În cutiuță veți mai găsi o surpriză – cartela cu un cod pentru Joc bonus pe 7777.md și care vă oferă posibilitatea să câștigați unul dintre cele șapte diamante adevărate, 100 000 de lei, o mulțime de jocuri online gratuite și mize pentru sport

Puteți primi talismanul prețios în oficiul de vânzări al Loteriei Naționale (Chișinău, bulevardul Ștefan cel Mare, 3), în chioșcurile Moldpresa și în magazinele de cărți Librarius, dar și la benzinării.

Vedeți aici detaliile desfășurării campaniei ”Pietre prețioase”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter