main logo
1109

Loteria: Doi norocoși în ”Bani la greu” au câștigat 115.750 de lei Ⓟ

Alți doi norocoși - Vasilii Beregoi și Vera Gonța – au înregistrat biletele cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” marți și deja joi, 11 iunie, au urcat pe scena jocului TV special ”Bani la greu” cu premii de peste 1 000 000 de lei.

Vera Gonța a venit din satul Nimereuca, raionul Soroca. Femeia de 49 de ani are patru fii. În prima etapă a jocului, diamantele sclipitoare i-au oferit norocoasei 21 500 de lei, dar două diamante cu ”X-uri” i-au împărțit câștigul în jumătate. Prin urmare, în câteva minute, Vera Gonța a suplinit bugetul familiei sale cu 10 750 de lei! Ea a povestit că în februarie a vizitat studioul show-ul TV ”Loteria Națională” ca susținătoare a prietenei sale. Biletul ”Cash x10” i-a asigurat participarea la jocul ”Bani la greu”.

Vasilii a acumulat 38 000 de lei în prima rundă și prin câteva apăsări ale butonului roșu, în a doua rundă, și-a majorat câștigul până la 105 000 de lei! Tânărul de 27 de ani a fost la un pas de a deveni milionar, i-a lipsit un singur simbol ”7 – Jackpot”. Finalistul a spus că acești bani vor fi utilizați pentru a achita rata apartamentului procurat recent.

”Mult timp ar fi trebuit să lucrăm pentru a acumula această sumă de bani. Chiar eu am fost sceptic, dar acum radical mi-am schimbat părerea. Sunt emoții de nedescris!”, a povestit norocosul.

Câștigătorul a ajutat-o pe Natalia Gordienko să aleagă participanții noi ai jocului TV special. Serghei Chiose din Vulcănești și Eugeniu Urușciuc din Chișinău (participant de rezervă) vor juca pentru ”Bani la greu” în data de 12 iunie.

Urmăriți azi noua ediție a emisiunii, la 20:45, la Prime. 

Jocul TV special ”Bani la greu” va fi organizat până în data de 1 iulie, inclusiv, de luni până vineri, la Prime, la 20:45. Emisiunea va putea fi privită în reluare, a doua zi, cu excepția week-endurilor:

- 15:30 la Publika TV

- 19:30 la Domashniy

- 20:00 la Canal 2

- 19:50 la Canal 3 

- 22:30 la СТС

- 23:20 la Canal 5

Pentru a participa la jocul TV ”Bani la greu”, doritorii trebuie să înregistreze codul oricărui bilet de loterie pe site-ul 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777 ca să găsească în el câștigul ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”. Biletele cu acest câștig sunt incluse în extragerea de a doua zi, de luni și până vineri. Cele înregistrate vineri, sâmbătă și duminică participă la tombola de luni.

Biletele cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” se păstrează pe contul jucătorului de pe 7777.md și vor fi incluse pe viitor în extragerile pentru emisiunea tradițională ”Loteria Națională”.

Mai multe bilete înregistrate înseamnă șanse mai mari de a deveni milionar!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării