main logo
820

Loteria: Cu doi lei, un bărbat din Taraclia a câștigat jackpotul de 536.288,59 lei Ⓟ

Al cincilea jackpot al biletului electronic ”Sea of Treasures” s-a copt sub soarele arzător și entuziasmul fanilor săi. Cel mai norocos jucător a fost Anatolii Delibaltov! Locuitorul satului Corten, raionul Taraclia, a câștigat suma incredibilă de 536 288,59 de lei cu o miză de numai 2 lei!

Anatolii are 41 de ani și lucrează manager la o companie de transport. Bărbatul și-a alimentat contul cu 200 de lei prin transfer de pe card bancar. El a jucat exact două zile și Fortuna i-a zâmbit generos.

”Sincer vorbind, nici nu am înțeles când a apărut jackpotul. Am avut un blocaj. Mă încearcă un amalgam de emoții: fericire, bucurie, entuziasm”, a povestit norocosul.

Anatolii a zis că suma este impresionantă și-l va ajuta să-și realizeze multe visuri. Favoritul destinului își va procura un automobil nou și va merge într-o călătorie în Europa.

”Cu greu credeam că pot câștiga o astfel de sumă cu o miză atât de mică. În ziua de azi, 2 lei e nimica toată. Site-ul 7777.md mi-a plăcut mult. Acum, de exemplu, se desfășoară o promoție dedicată Jocurilor Olimpice – ceea ce este foarte interesant pentru toți amatorii de sport”, a adăugat jucătorul.

Prindeți valul norocului pe 7777.md! Peștișorii generoși ai e-biletului ”Sea of Treasures” vă pot arăta unde se ascund adevărate comori subacvatice: călătorii în Maldive, jackpoturi în creștere și sume de până la 750 000 de lei!


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării