29 dec, 2020 11:40
3 102
0

Loteria: Cine este moldoveanul care a câștigat un crossover în ajun de Crăciun Ⓟ

29 dec, 2020 11:40
3 102
0

Loteria Națională i-a demonstrat lui Stepan Gaina din Chișinău că minunile se întâmplă în ajun de sărbători. Bărbatul de 32 ani a devenit câștigătorul celui mai dorit premiu al Clubului VIP – crossoverul confortabil, modern și sigur - HAVAL H2. Numele norocosului a fost anunțat, în emisie directă, la Prime, în timpul extragerii desfășurate de Mircea Marco.

Stepan este căsătorit și lucrează în domeniul construcțiilor. El a spus că dormea în momentul tragerii la sorți și nu a auzit telefonul. Iar când s-a trezit, avea impresia că încă visează, pentru că nu putea să realizeze că anume el a devenit marele câștigător.

”Mașina e foarte frumoasă, elegantă. E tare bună pentru drumurile noastre. Într-un cuvânt e super!”, a menționat norocosul.

Stepan a spus că aceasta o va dărui soției sale. Bărbatul a câștigat datorită unui bilet necâștigător ”Cash de sărbătoare”.

Loteria Națională și 7777.md mi-au făcut acest cadou. Așa a fost norocul meu înainte de sărbători. Oamenii trebuie să creadă că este real, să nu arunce biletele și să aștepte șansa lor”, a adăugat proprietarul mașinii.

În parcul auto al Clubului VIP a apărut un alt automobil impresionant. Până în data de 31 ianuarie 2021, Loteria Națională pune în joc o mașină ideală pentru cei care pun preț pe stil, manevrabilitate, confort și pe aspectul practic – crossoverul japonez Suzuki Vitara. Participați la tombolă și credeți în minuni!

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter