main logo
1142

Loteria: Aproape 600.000 de lei au câștigat jucătorii cu bilete electronice pe 7777.md Ⓟ

Vara a început cu câștiguri fierbinți pe 7777.md.

Jucătorii care preferă biletele electronice de loterie au câștigat, în luna iunie, aproape 600 000 de lei, cu 30 la sută mai mult decât în luna precedentă.

Cel mai generos a fost biletul electronic ”Trifoiul Norocului”, care i-a răsplătit pe fanii săi cu aproape 354 000 de lei. În acest bilet electronic de loterie, cu numai 2 lei puteți câștiga, de pe telefon, tabletă, laptop sau calculator Jackpotul în creștere. Acesta este acum de aproape 89 000 de lei. Printre alte premii care pot fi descoperite online, sub petalele digitale de trifoi, se numără excursii la Paris, Londra, Barcelona sau Roma, un lingou de aur, un smartphone, laptop sau televizor.

Pe locul doi în TOP-ul preferințelor internauților a fost biletul ”Comoara Egipteană”, care le-a pus în portofele mai mult de 129 000 de lei. Acesta are capacitatea să-i facă pe jucători multimilionari datorită câștigurilor de TOP care încep cu 20 de mii de lei și pot ajunge la suma astronomică de 5 000 000 de lei.

Al treilea tip de biletele electronice de loterie, disponibil pe 7777.md, ”Comoara egipteană II”, le-a asigurat jucătorilor de pe 7777.md câștiguri totale de peste 111 000 de lei. Și acest bilet electronic se remarcă prin Jackpot în creștere, care în prezent este de peste aproape 68 000 de lei. Cireașa de pe tort este, însă, un crossover japonez performant.

Contul de joc de pe 7777.md poate fi alimentat onlineprin intermediul portofelelor electronice și terminalelor de plată PayNet, Qiwi, RunPay, BPay, prin aplicația Mobile Banking de la Moldindconbank, prin transfer bancar sau la orice oficiu de la Poșta Moldovei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării