main logo
679

Loteria: Alți trei norocoși sunt câștigătorii promoției ”DiscipWINa câștigătoare” Ⓟ

În timp sportivi din toată lumea obțin medalii râvnite la Jocurile Olimpice, jucătorii de pe 7777.md duc o luptă acerbă pentru primele poziții în prestigioasa promoție ”DiscipWINa câștigătoare”.

Așadar, în ziua a șasea a campaniei, pe podiumul victorios au urcat alți trei norocoși, care au primit sume rotunjoare în conturile lor bonus, ceea ce le va spori șansele de câștig.

S. Lozan a luat trofeul pentru locul I și a fost remunerat cu 2 500 de lei în contul său bonus. Pe locul II s-a plasat N. Bors, care a obținut 1 500 de lei. Ambii participanți au obținut același număr de puncte - 1 962,80 – iar câștigătorul a fost stabilit în funcție de timpul în care a fost plasat pariul. Totodată, bronzul și 1 000 de lei i-au revenit lui C. Ruslan, care a avut 1 922,40 de puncte.

Felicitări pentru favoriții cursei și le dorim ca sumele bonus să le aducă satisfacție și câștiguri suplimentare de la jocuri pe 7777.md.

În fiecare zi, până în data de 8 august, trei câștigători, cu cel mai mare multiplicator al câștigului, vor primi mijloace bonus în sumă totală de 5000 de lei. Mai mult, participanții primesc și FREE SPINS după ce finalizează misiunile interesante.

În data de 27 iulie, savurați captivantul bilet electronic ”Golden Pyramids”, în care printr-un clic puteți câștiga până la 5 000 000 de lei, iar jackpotul acestuia a depășit deja suma de 280 000 de lei.

Citiți aici regulile detaliate ale noii campanii ”DiscipWINa câștigătoare”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării