1 486
0
Loteria: Alimentează contul pe 7777.md și vei avea un bonus de 100% (P)
1 486
0

Norocul poate fi găsit și online, în biletele electronice ale Loteriei Naționale, pe 7777.md. În perioada 18-31 martie, venim cu o ofertă specială, care sporește șansele de a câștiga până la 5.000.000 de lei.

Astfel, la orice alimentare a contului de joc cu până la 1000 de lei, oferim un bonus de 100% pentru jucătorii noi, dar și cei înregistrați deja. Bonusul poate fi folosit pentru biletele electronice de pe site – ”Trifoiul Norocului”, ”Comoara Egipteană” și ”Comoara Egipteană II”.

Acestea oferă o simbioză reușită dintre un joc online distractiv și posibilitatea de a câștiga sume fantastice. Specificul biletului electronic ”Trifoiul Norocului” este jackpotul care este în permanentă creștere. În momentul de față, acesta a depășit 82 de mii de lei. În biletul dat mai pot fi câștigate excursii, un lingou de aur, un smartphone, laptop sau televizor.

Jackpotul în creștere (aproape 65 de mii de lei) este caracteristic și pentru biletul electronic ”Comoara Egipteană” II, care mai oferă posibilitatea de a câștiga un crossover japonez performant.

De cealaltă parte, biletul electronic ”Comoara Egipteană” vă poate face milionar. Câștigurile de TOP din el încep cu 20 de mii de lei și pot ajunge la suma hipnotizantă de 5.000.000 de lei.

Prețul unui bilet electronic începe cu 2 lei. Contul de joc de pe 7777.md poate fi alimentat online, prin intermediul portofelelor electronice, de pe cardurile bancare ale Moldindconbank sau prin transfer bancar.

Pe parcursul lunii februarie, jucătorii au câștigat peste 582 de mii de lei cu biletele electronice ale Loteriei Naționale.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter