main logo
709

Loteria: 100 de persoane cu dizabilități au primit colete cu alimente de Paște Ⓟ

100 de persoane cu dizabilități din sectorul Botanica al municipiului Chișinău au primit colete cu produse alimentare din partea NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive, cu ocazia sărbătorilor pascale.

”Responsabilitatea socială pentru NGM Company sunt toate proiectele pe care le facem pentru oameni, ajutorul pe care îl oferim celor care au nevoie de suport. Cu ocazia sărbătorilor de Paște, am oferit societății invalizilor 100 de colete cu produse alimentare pentru ca membrii acestei asociații să aibă și ei pe masa de sărbătoare tradiționalul cozonac, dar și alte bucate”, a menționat responsabilul pentru relații publice al companiei, Alexandru Gîscă. 

Reprezentatul Societății Invalizilor din sectorul Botanica, Diana Carabadjac, spune că membrii societății sunt persoane cu handicap fizic, mulți fiind în scaun cu rotile. ”Mulți se descurcă greu și au nevoie de  ajutor material. Suntem foarte bucuroși că există așa oameni, care într-adevăr înțeleg problemele acestor persoane și în aceste clipe frumoase de sărbătoare ne ajutați”, a continuat, emotiv, Diana Carabadjac.

Ștefan Tulba are 41 de ani, dintre care 37 este în scaun cu rotile. ”Cu ajutorul familiei, prietenilor, încetișor, mergem înainte, dar nu este deloc ușor. Pentru mine, acest ajutor înseamnă mult”, a spus bărbatul.

De la sfârșitul anului 2018, când și-a început activitatea și până acum, /NGM Company/ partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive a a alocat pentru diferite proiecte sociale aproximativ 1,5 milioane de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării