main logo
3032

Lombard Blago, o modalitate avantajoasă de a împrumuta bani fără birocrație Ⓟ

Te-ai săturat să împrumuți bani de la rude și vrei să fii independent financiar pentru vacanța de vis? Amanetează-ți bunurile la Blago și ia banii imediat!

În ultima perioada a apărut o cerere tot mai mare pentru amanetare, iar casele de amanet au devenit locații de interes pentru persoanele de toate vârstele.

Multă lume a început să apeleze mai des la casele de amanet pentru că știu că pot primi banii foarte rapid.

Totuși atunci când vrem să apelăm la o casă de amanetare, apar multe neclarități și întrebări, printre care: Cât de sigură este amanetarea? Care sunt criteriile de eligibilitate și ce lucruri se pot amaneta.

Procedura este una simplă - sunteți eligibil dacă aveți vârsta de la 18 ani, aduceți produsul sau produsele care vreți să le amanetați, prezentați buletinul, bunul dumneavoastră se evaluează, iar banii îi primiți imediat.

Mai nou, compania Blago afirmă că poți amaneta aproape orice, iar lucrurile să lucreze pentru tine.

Cea mai bună noutate este că, Blago oferă cea mai bună evaluare a obiectelor dumneavoastră și oferă o sumă avantajoasă pentru acestea. Metodologia de evaluare a bunurilor este elaborată de experți, care se concentrează pe valoarea de piață în ziua evaluării. 

Astfel, simplu și rapid îți poți amaneta lucrurile pe care le ai la îndemână, și nu doar aur: argint, calculatoare, instrumente de construcție, telefoane, tehnică de uz casnic, etc.

Blago și-a propus să revoluționeze sectorul amanetării, de aceea acum poți amaneta chiar și bicicleta sau trotineta.

Cea mai frecventă întrebare este: În cât timp trebuie să întoarceți banii? În calitate de beneficiar vă angajați să returnați bani împrumutați la data menționată în contract în cazul în care nu reușiți să achitati suma integral pentru răscumpare aveți posibilitate de prelungire sau vă așteptăm noi garantat 30 de zile – important e să ne comunicați intenția dvs., iar casa de amanet vă asigură că va păstra bunurile în siguranță.Toate produsele dumneavoastră sunt păstrate conform standardelor internaționale. Acestea sunt împachetate și depozitate separat fiind supravegheate non-stop. La expirarea contractului sau mai devreme, clientul întoarce suma împrumutată inițial și dobânda aferentă și își recuperează obiectele.

La Blago, stabiliți perioada de timp care poate varia între minim 2 zile și maxim 30 de zile, totodată aveți posibilitatea de majorare a termenului pentru orice perioadă aveți nevoie achitând comisioanele ca și orice rată bancară.

Pentru mai multe detalii accesați pagina blago.md sau apelați la numărul : 080010880.


Blago este o companie internațională, prezentă pe piața din Republica Moldova din anul 2015. Pe parcursul acestor ani, Blago s-a poziționat ca un lider în domeniul de creditare și amanetare în Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării