main logo
8825

Livrarea baloanelor cu heliu de sărbătoare. Compoziții originale și baloane led ®

Vreți să faceți o surpiză unică și de neuitat? Pentru aceasta merită să cumpărați compoziții originale din baloane de la CadouriOnline!

Probabil doriți să împodobiți interiorul pentru sărbătoare? Pe CadouriOnline puteți găsi balone led cu care veți crea cu suguranța o atmosferă fermecătoare de sărbătoare.

CadouriOnline este primul serviciu profesionist de cadouri din Moldova cu o colecție mare de aranjamente din baloane, ce pot fi livrate in locul indicat. Aranjamentele pot avea forma de animale, personaje din poveste, inima, floare, buchet, etc. Atfel de cădou se potrivește pentru orice sărbătoare. Compozițiile din baloane se asociază cu orice cadoui și pot fi livrate impreună cu un buchet de flori, dulciuri, suvenire s.a.

Doriți să decorați original odaia pentru sărbătoare? Pentru aceasta ideal se potrivesc baloanele led. În asortimentul magazinului CadouriOnline Dvs veți găsi baloane de orice dimensiune și baloane led de orice culoare. Baloanele luminiscente ard pînă 2 zile, creând un joc luminos de umbre. Ele sunt absolut inofensive și nu creează o situații periculoase. Baloane luminoasă cu heliu înlocuiesc cu succes Sky Lantern. Baloanele sunt mai luminoase și cu o paletă mare de culori.

În plus, baloane led pot fi folosite ca un supliment la cadou. Felicitați persoana dragă completînd cadoul cu baloane led și darul Dvs la sigur va rămîne in memorie.

Datele de contact ale magazinului online CadouriOnline

Adresa

Republica Moldova, or. Chișinău

MD 2068, Miron Costin 15/1

Graficul de lucru

Noi lucrăm: lu-dum

24/24

Date de contact

(+373) 60 68 00 88

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării