main logo
561

Live for Life – una dintre cele mai frumoase acțiuni în COVID-19

În plină perioadă de pandemie, când toate evenimentele au fost anulate sau contramandate, Media Show Grup, una dintre cele mai ambițioase companii de organizare de evenimente în Republica Moldova, și-a propus să gândească un mecanism de organizare a evenimentelor online, ce vine întru susținere, atât celor de acasă, cât și artiștilor, dar, întâi de toate, având ca și scop o acțiune caritabilă.

Live for Life – una dintre cele mai frumoase acțiuni în COVID-19

Astfel, Media Show Grup a lansat proiectul ce merită nu doar atenția, dar și aplauze – LIFE FOR LIFE – o serie de concerte live profesioniste, accesibile în regim online, în fiecare zi de miercuri, timp de șase săptămâni, cu artiști locali și interacțiune cu publicul. 

Iar misiunea centrală a acestor concerte, pe lângă manifestare artistică și hrană spirituală pentru urmăritori, este de a colecta donații pentru achiziționarea echipamentelor de protecție pentru cadrele medicale din prima linie în lupta cu COVID-19.  

Pe parcursul celor 6 săptămâni, zeci de companii și persoane publice s-au alăturat misiunii LIVE FOR LIFE. Zeci de mii de persoane au urmărit concertele atât în Moldova, cât și din diferite colțuri ale lumii. În scenă au pășit Akord, Valentin Uzun, Olia Tira, Geta Burlacu, DJ Markus Lawyer, LMNQ, SIAJ. 

Astăzi, 27 mai, ora 19:30, avem cu toții posibilitatea de a fi prezenți online la cel de-al șaselea concert veritabil, de calitate și dinamic LIVE FOR LIFE. Pe scenă vor evolua Ana Cernicova, Brio Sonores, Elias Tadeus, iar MC Mike va asigura buna dispoziție, într-un studio asigurat profesionist cu sunet, lumini, ecrane și tot necesarul. Dacă deja sunteți urmăritor al concertelor LIVE FOR LIFE, cu siguranță ați setat remind și așteptați seara de mâine, dacă abia descoperiți acest proiect, să aveți vizualizare plăcută! Iar concertele anterioare, precum și platforma de donații în susținerea medicilor noștri, sunt accesibile oricând pe site-ul www.liveforlife.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării