main logo
1613

LiniaH2O: Oglinda Elipso Bayro, un element spectaculos de decor Ⓟ

Este greu să-ți imaginezi interiorul unei case fără oglindă, mai ales dacă este vorba despre camera de baie. Casele moderne sunt decorate cu o mare varietate de oglinzi.

Recent, oglinzile rotunde au devenit extrem de populare. Cercul este o formă plină de expresie, fiind un simbol al armoniei și constanței. De aceea, oglinzile rotunde ne provoacă senzații plăcute, ne ajută să ne calmăm și să ne relaxăm.

Predilecția pentru oglinzile rotunde se mai explică și prin faptul că încăperile devin mult mai interesante, iar uneori capătă un aspect irepetabil. Designerii recomandă să acordăm atenție acestui element de decor, deoarece cu ajutorul acestuia putem schimba vizual dimensiunile odăii. Pentru băile mici, această soluție este una foarte avanajoasă. Dacă optăm pentru o oglindă completată cu o bandă LED pentru iluminare de fundal, toate elementele decorative și finisajele din camera de baie vor fi puse în evidență.

Vă prezentăm un nou model de oglinzi LED – ELIPSO de la compania BAYRO în trei dimensiuni populare: 60 cm, 70 cm, 80 cm. Delicate și ușoare, aceste oglinzi se vor înscrie perfect într-un interior decorat într-o varietate de stiluri: loft, minimalism, clasic sau provence. Banda LED pentru iluminare de fundal încadrează elegant foaia de oglindă, transformând totodată imaginea întregii băi.

Oglinzile sunt fiabile și durabile, realizate din materiale rezistente la umiditate.

Cadrul din plastic, la fel, este rezistent la umiditate și își va păstra forma chiar și într-un mediu umed.

În curând vor fi disponibile oglinzi din seria Elipso cu design dreptunghiular în dimensiunile 800x600mm și 1000x600mm.
Este simplu și comod să faceți o achiziție, accesând site-ul web liniah2o.md sau vizitând unul dintre magazinele LiniaH2O la următoarele adrese:

Str. Mihai Viteazul 21/1, mun. Chișinău

Str. Uzinelor 165, mun. Chișinău

Str. Spotrivă 3, mun. Bălți

Str. Ștefan cel Mare 1С, mun. Bălți

Tel. 022 295 420

Abonați-vă la paginile noastre: Facebook, Instagram, Telegram, YouTube

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării