main logo
1376

Librarius: Reduceri cu ocazia deschiderii librăriei din inima Capitalei ®

Evenimentul așteptat cu nerăbdare a avut loc! În inima Capitalei și-a deschis ușile cel mai modern magazin de cărți din țară – Librarius!

Librarius: Reduceri cu ocazia deschiderii librăriei din inima Capitalei®

Peste cinci mii de autori, peste douăzeci și cinci mii de opere, super prețuri pentru toți cumpărătorii cu prilejul deschiderii magazinului de cărți Librarius de pe str. A Pușkin 22! 

Noua librărie Librarius a devenit un cadou adevărat și loc îndrăgit tuturor celor care apreciază arta, literatura, cărțile și tot ce este legat de acestea. Acesta reprezintă întruchiparea comodității, inovațiilor și design-ului , într-un domeniu aparent ”plictisitor” a librăriilor tipice.  

Librăria a reușit să combine cele mai frumoase tradiții a rețelei Librarius deja îndrăgite de către cumpărători – un sortiment imens de cărți, politica prețurilor moderate, profesionalismul și amabilitatea consultanților. Cel mai modern magazin de cărți – este un magazin pentru toți și pentru fiecare.

Atenție deosebită în noua librărie Librarius este acordată detaliilor – un design rafinat și funcțional al standurilor, cea mai comodă expunere a cărților, iluminarea bine gândită – toate acestea și multe alte elemente mici crează o atmosferă inedită, comparabilă cu cea de acasă, iar vânzătorii profesioniști vă vor ajuta încât fiecare cumpărătură să aducă bucurie și plăcere. Cu ocazia deschiderii noii librării, până la sfârșitul lunii aprilie sunt instalate reduceri la totă gama de mărfuri pentru toți cumpărătorii*!

Noul magazin de cărți Librarius este deschis pentru  Dvs. în fiecare zi de la 09:00 până la 21:00 și duminica de la 10:00 până la 19.00, la adresa: Chișinău. Str. A. Pușkin, 22. Mai mult decât atât, cele mai interesante ediții, concursuri și cadouri vă așteaptă pa pagina de Facebook Librarius, și pe site-ul www.librarius.md.

* Până pe 30.04.2018 inclusiv funcționează reducerea de 10% la toată gama de mărfuri în afară de certificatele cadou și carduri de reâncărcare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării