main logo
1723

Librarius a dat start primăverii și a deschis cea mai mare librărie cafenea din țară Ⓟ

Atunci când vorbim despre Librarius, des se utilizează termeni precum profesionalism, dedicare și implicare. Tindem spre perfecțiune, oferind cititorilor calitate și comoditate la cumpărături.

Cărțile trebuie să fie o prezență constantă în viața fiecăruia, de aceea Librarius și-a propus să fie cu o carte mai aproape și a deschis cea mai mare librărie cafenea din țară.

Librăria Librarius este situată la al 4-lea etaj, în centrul comercial Shopping MallDova de pe strada Arborilor, 21.

Noua librărie găzduiește pe rafturile sale peste 20 000 de titluri, de la ficțiune și biografie, până la cele de specialitate. Pentru copii sunt disponibile jocuri de societate, jucării și literatură captivantă.

Vă așteptăm, cu drag, în fiecare zi începând cu ora 10:00 până la 22:00 să savurați o cafea aromată, autentic vieneză, cu un gust intens și prăjituri delicioase.

Rețeaua de librării Librarius se află în topul preferințelor clienților și promovează curajul de a fi mai buni în fiecare zi. Prin munca asiduă depusă, Librarius manifestă o grijă aparte față de cititori, oferind prețuri accesibile și cel mai mare sortiment de cărți și jocuri interactive.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării