main logo
1664

LG: Televizoarele importate neoficial - fără Smart TV Ⓟ

Astăzi piața de gadgeturi și invenții este suprasaturată, cu toate acestea, dispozitivele ne ajută în rutina zilnică, sarcini profesionale, dobândirea noilor cunoștințe etc. Există o mulțime de tehnică pe piața mondială, iar compania LG se remarcă prin tehnica de calitate. Prin urmare, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor și a menține încrederea, LG va actualiza software-ul televizoarelor.

Printre funcțiile și opțiunile ce urmează a fi îmbunătățite se numără: funția recunoașterii vocale, panoul de control - interacțiunea cu dispozitivele IoT, conectarea aplicațiilor precum LG ThinQ, IPTV ale operatorilor naționali ș.a. Această actualizare va avea un impact negativ asupra posesorilor de tehnică LG necertificată, sau mai bine zis importată neoficial.

 Care este tehnica importată neoficial și cum să o recunoaștem și să o evităm, vom explica în acest articol.

Tehnica importată neoficial reprezintă produsele care nu au un marcaj special (certificat) și nu este destinat vânzării în regiunea dvs. De ce ea totuși este pe piață? Deoarece prețurile pentru acesta sunt mai mici decât în magazinele oficiale și la un preț mai mic, nu toți cumpărătorii sunt interesați de calitate sau garanție. Astfel, producătorul nu poate asigura în mod direct calitatea. Acesta a fost unul dintre motivele principale pentru care producătorul a decis să limiteze și să dezactiveze o serie de funcții încorporate în televizoarele importate neoficial.

Cea mai semnificabilă interdicție este funcția Smart TV pentru televizoarele LG. Dacă ați cumpărat televizorul LG nu de la dealeri autorizați, fără certificat, fără garanție, atunci fiți pregătiți să vă confruntați cu dificultăți în accesarea funcției Smart TV sau cu deconectarea ei completă.

Cum să verificăm dacă tehnica este una importată oficial? Foarte ușor! Pe etichetă, pe cutie sau pe produs unde este indicat modelul, în mod obligatoriu trebuie să fie indicată informația despre locul de asamblare a produsului. Televizoarele, frigiderele și mașinile de spălat certificate trebuie să poarte inscripția «Сделано в России». În același loc pentru bunurile din clasa Premium, inscripția se poate schimba în „Made in Coreea” sau „Made in China”, și restul informației de pe etichetă în ambele categorii de produse trebuie să fie în limba rusă.

Opțiunea Smart TV este una dintre principalele criterii pentru alegerea unui televizor și, pentru a evita momentele neplăcute asociate cu deconectarea acesteia, LG recomandă să nu se achiziționeze tehnică necertificată. Efectuați achizițiile dvs. numai de la dealeri oficiali, unde consultantul este obligat să vă informeze despre conformitatea bunurilor, standardele și reglementările tehnice aplicabile.

În Republica Moldova tehnica LG importată oficial poate fi procurată doar în următoarele magazine: Maximum, Bomba, Enter, Darwin și Hi-tech Moldova. Dacă ați cumpărat sau intenționați să achiziționați un televizor nou în magazinele menționate mai sus, atunci fiți sigur că veți primi o gamă completă de servicii incluse în produs.

Din păcate, pe piață există multă tehnică care folosește doar numele unei companii mari, însă de fapt nu are nicio legătură cu compania în sine. Pentru a vă scuti de echipamente necalitative și defectarea ulterioară a acestora, precum și pentru a obține un pachet complet de funcții și garanții, cumpărați echipamente numai de la dealeri autorizați.

# # #

Despre LG Electronics Home Entertainment

LG Home Entertainment este lider în producția de televizoare, sisteme audio-video, monitoare, proiectoare și laptop-uri. Această companie este un inovator recunoscut în industrie considerată lider în categoria televizoarelor OLED, care schimbă radical categoria televizoarelor premium. LG își propune să îmbunătățească viața clienților cu produse inovatoare de divertisment la domiciliu, în frunte cu televizoarele OLED care sunt lideri în categoria lor și televizoarele NanoCell premiate pentru utilizarea inteligenței artificiale.

Pentru achiziție, accesați link-ul de mai jos:

h-t.md 

Enter

Maximum.md

Darwin.md

Bomba.md

Pentru mai multe detalii despre produsele LG, accesați link-ul de mai jos:

Facebook.com

Instagram.com

https://lg.md/oled

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării