main logo
872

LG: Prima expoziție virtuală a companiei Ⓟ

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu ușă transparentă, şifonierul сu aburi cu control vocal LG StylerThinQ, mașină de spălat cu două încărcături simultane LG TWINWash.

Anul acesta, în cadrul expoziției IFA, LG își prezintă viziunea asupra conceptului de spațiu ideal, combinând comoditatea și confortul pentru cei care petrec majoritatea timpului acasă.

Pe tot parcursul lunii septembrie, în cadrul primei expoziții virtuale (compania LG va prezenta produsele sale menite să facă șederea acasă și mai plăcută, mai utilă și mai bogată. 

În această companie, oportunitățile tehnice moderne, combinate cu situații reale de viață, vor ajuta.

Ca parte a subiectului "experimentează tehnologia LG ca niciodată înainte", vizitatorii sălii virtuale nr. 18 a complexului de expoziții Messe Berlin vor putea cunoaște cele mai actuale inovații ale companiei. Nu trebuie să ieși din casă! 

Odată ajuns la panoul virtual al companiei LG, vizitatorii vor putea să se bucure de excursia pe care o va organiza un ghid virtual pentru ei. Pentru a înțelege cum să navigați puteți folosi mini-harta. Doriți să cunoașteți produsul mai aproape? Doar faceți click pe ea.

Standul a fost proiectat de Biroul coreean Unity Technologies folosind motorul Unity - o platformă de conducere pentru a crea și a lucra cu conținut interactiv 3D în timp real.

Protagonistul panoului digital este OLED New Wave: aceasta este o instalație compusă din mai multe ecrane flexibile care prezintă calitatea impecabilă a imaginii mulțumită tehnologiei OLED. Factorul de formă unic al expoziției a cucerit deja publicul la CES din Las Vegas la începutul acestui an. 

În zona home theater, vizitatorii se pot bucura pe deplin de posibilitățile sistemului de divertisment de la LG. Aici puteți experimenta calitatea superbă a imaginii și a sunetului televizoarelor OLED LG, precum și să beneficiați de atmosfera perfectă de gaming, vizitând zona de joc. 

Sport-barul virtual este perfect pentru a vă bucura de conținutul sportiv, iar zona de living vă permite să vă bucurați de posibilitățile nelimitate ale gamei de televizoare OLED - de la modelele Wallpaper la modelele galerii și rulabille.

Tehnologiile virtuale permit oaspeților să compare caracteristicile televizoarelor LG care se auto-iluminează cu capacitățile televizoarelor LCD,  folosind imagini care prezintă cele mai mici detalii ale cerului nopții înstelate.

Vizitatorii se pot bucura, de asemenea, de sunetul 3D bogat al panourilor și difuzoarelor inovatoare ale companiei, care utilizează tehnologia Meridian Audio.

Toate avantajele unei game largi de aparate de uz casnic inteligente și servicii integrate ale companiei LG  pot fi accesate vizitând șapte zone ale panoului virtual.

Combinând trei teme fundamentale - sănătatea , igiena și comoditatea - și esența titlului reflectat cu exactitate "Privește viața casei într-un mod nou cu LG", aceste zone oferă conceptul de a folosi soluții tehnice pentru a face casa și mai confortabilă și mai comodă.

Va invitam la un tur virtual ce va dura din 1-30 septembrie 2020 https://www.lg.com/global/exhibition/main.jsp

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării