main logo
1261

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi Ⓟ

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de care nimeni nu-și poate imagina viitorul. Pandemia a contribuit la transformarea digitală aproape instantanee a afacerilor din întreaga lume și nu există cale de întoarcere. Tehnologia va continua să se dezvolte, iar rețelele neuronale vor fi mai inteligente, mai precise cu fiecare sarcină nouă, astfel devenind o parte indispensabilă a vieții.

Sunt unele lucruri pe care, trebuie sa recunoaștem, nu ne face nicio plăcere să le facem. Chiar dacă nu sunt grele, sunt extrem de neplăcute, plictisitoare şi ne dau bătăi de cap. Din fericire, pentru realizarea acelor lucruri s-au inventat diverse gadgeturi şi roboți care au ca scop ușurarea vieții.

Soluțiile inteligente eliberează oamenii de rutină și acordă timp pentru divertisment și sarcini creative. Ecosistemul LG ThinQ Smart Home este acel partener devotat care vă va face casa să respire altfel, și care o va transforma în una nouă, moderna și super comodă.

Linia de dispozitive și produse LG ThinQ include o echipă îndreagă de prieteni ai casei viitorului cum ar fi: televizor, frigider, mașină de spălat, sistem de îngrijire a hainelor cu aburi, aspirator, aparat de aer condiționat și purificator de aer.

Toate aceste electrocasnice sunt perfect compatibile cu IoT de la oricare alt producător. Acest lucru nu înseamnă altceva decât faptul ca LG acceptă orice alegere și vă este mereu aproape, chiar în smartphone-ul dvs.

Electrocasnicele LG ThinQ pot fi ușor controlate și dirijate prin intermediul aplicației pentru smartphone, boxei inteligente LG XBOOM AI ThinQ care suporta Yandex Alice, sau a panoului Smat TV.

Astfel, după o zi mai dificila, porniți sau opriți mașina de spălat, aspiratorul, sau purificatorul de aer doar printr-o simpla comandă vocală.

Mai mult de atât, toate electrocasnicele LG ThinQ pot fi ușor gestionate de la distanță sau chiar fiind în vacanță. Ce înseamnă asta? E simplu, aspiratorul LG R9 este echipat cu o cameră foto și are modul de patrulare Home Guard, așa că și atunci când nu sunteți în casă, puteți solicita un ''raport'' despre ce se întâmplă acasă.

Aparatul de aer condiționat LG PROCOOL, poate fi pornit cu câteva minute înainte de a vă întoarce acasă pentru ca în momentul când ajungeți, în cameră să domine o temperatură confortabilă. Aceeași funcție o are și purificatorul de aer LG Air PuriCare. Astfel, la deschiderea ușii de la intrare vă va întâmpina un val de aer pe cât răcoros pe atât ionizat și purificat.

Printr-un simplu mesaj, mașina de spălat LG AI DD vă va reaminti dacă ați uitat să descărcați toba, iar frigiderul LG InstaView vă va anunța dacă are ușa deschisă.

Tehnologia LG ThinQ este baza casei viitorului. Obiectivul principal fiind determinarea preferințelor și nevoilor dvs. în vederea scutirii dvs. de sarcina de gestionare manuală a dispozitivului la fiecare utilizare.

LG ThinQ Smart Home este despre cum să petreci mai puțin timp citind manuale de instrucțiuni și mai mult timp cu cei dragi făcând ceea ce vă place.

Despre LG Electronics Home Entertainment

LG Home Entertainment este lider în producția de televizoare, sisteme audio-video, monitoare, proiectoare și laptop-uri. Această companie este un inovator recunoscut în industrie considerată lider în categoria televizoarelor OLED, care schimbă radical categoria televizoarelor premium. LG își propune să îmbunătățească viața clienților cu produse inovatoare de divertisment la domiciliu, în frunte cu televizoarele OLED care sunt lideri în categoria lor și televizoarele NanoCell premiate pentru utilizarea inteligenței artificiale.

Mai multe puteți afla:

https://www.facebook.com/LGMoldova/

https://www.instagram.com/lgmoldova/

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării