10 octombrie, 09:00
510
0
LG Moldova: Alege televizorul care ți se potrivește Ⓟ
10 octombrie, 09:00
510
0

Trăim vremuri când alegerea unui televizor nou poate fi o adevărată provocare, iar aceata se datorează faptului că pe piață există o varietate enormă de modele, fiind foarte ușor să te pierzi în parametri, specificații și denumiri.

Televizorul este departe de a fi doar o sursă de informație, el este și un obiect de design. Astfel în funcție de dimensiune, viteză, capacități, compania LG oferă o gama largă de televizoare OLED, NanoCell, LED sau LCD.  

Înainte de a lua decizia ce fel de televizor vă doriți, stabiliți locul unde va fi el instalat. Acest lucru e foarte important deoarece odata cu determinarea locului putem determina și dimensiunile TV-ului dorit. Astfel numarul de modele din care urmează să alegem, devine mai mic și ne ușurează alegerea. 

 Ca urmare,dacă avem nevoie de un televizor în salon sau living room, atunci ne orientăm la dimensiuni nu mai mici de 55inch. Exemple bune în acest caz pot fi televizoarele din gama OLED ULTRA HD 4K, care includ televizore cu dimensiuni de până la 77” ceea ce presupune aproape 2 metri lățime.   

Iar în cazul în care încăperea Dvs permite un televizor mai mare atunci alegerea corectă ar fi OLED LG SIGNATURE ZX 88 inch 8K. Acest televizor vă garantează atmosfera de cinema chiar la Dvs acasă, pe lângă calitatea 8K acesta presupune mai mult de 2 metri lungime, un miliard de culori intense și un negru perfect.  Familia, prietenii, oaspeții vor fi surprinși de această alegere.

O altă alegere de invidiat poate deveni televizorul LG NanoCell. Cu el, filmele, jocurile dar și știrile vor prinde un farmec deosibit. NanoCell dispune de o proieție în așa fel încât să se contopească cu orice decor de interior și să asigure o experiență captivantă a vizualizării, fără nicio întrerupere. 

Atât televizoarele LG OLED cât şi LG NanoCell includ funcţia recunoaşterii vocale în mai multe limbi, astfel uşurându-ne căutarea de la apasarea plictisitoare pe butoane la o simplă comandă vocală.LG OLED sau LG NanoCell iată care-i întrebarea!

              Diferența dintre ele constă în faptul că tehnologia Nano Cell utilizează nanoparticule de aproximativ 1 nm, integrate în panou. Aceste nanoparticule filtrează culorile terne și sporesc puritatea culorilor verzi, albastre, și roșii creând o imagine superbă. Puteți privi televizorul sub un unghi de 178 de grade și calitatea nu va avea de suferit, culorile vor ramâne la fel de aprinse și impecabile. Pe când televizorul LG OLED - nu are lumină de fundal, el este bazat pe tehnologia inovatoare Organic Light Emitting Diode (diodă emițătoare de lumină organică)  care-i oferă posibilitatea de a crea nuanțe perfecte de negru după cum s-a menționat anterior și un contrast incredibil. 

Astfel avem de ales dintre calitatea ideală + nuanța perfectă de negru a televizoarelor LG OLED și calitatea ideală + puritatea înaltă a nuanțelor de verde, roșu și albastru a televizoarelor LG NanoCell. Alegerea este destul de dificilă și depinde doar de preferințele dumneavostră. 

După ce am hotărât care televizor este perfect pentru salonul dvs, putem să ne gândim și la un televizor pentru dormitor, sau pentru o cameră mai mică. În acest sens, evindent că gamele LG OLED sau LG NanoCell au un răspuns, dar tot aici se alătură și televizoarele LG LED și LCD care sunt verificate în timp deja. Cu toate tehnologiile noi apărute pe piață, televizoarele LG LED, în pofida tuturor vor fi o alegere perfectă pentru casa Dvs, fie pentru a înlocui monitorul calculatoruui prin HDMI fie pentru a viziona cele mai actuale știri,  LG LED va fi mereu aproape. 

Analizând calitatea imaginii și funcționalul, televizoarele LG OLED și LG NanoCell sunt cu un pas înainte față de televizoarele LG LED în schimb nu se poate menționa același lucru despre prețul acestora.  Astfel televizoarele LG LED  se bucură de un preț mai mic pe piață în comparație cu LG OLED și LG Nano Cell.

Televizoarele LG OLED, LG NanoCell și LG LED evident că se deosebesc unul de altul și doar în dependență de ce parametri sunt mai importanți pentru dvs, veți putea lua decizia corectă. 

 În contextul situației pandemice din lume, cu toții suntem încurajați să petrecem cât mai mult timp acasă. Astfel,  cu televizoarele LG stăm acasă și ne bucurăm de sunet impecabil, imagine de calitate și atmosferă supertare. 

Despre LG Electronics Home Entertainment

LG Home Entertainment este lider în producția de televizoare, sisteme audio-video, monitoare, proiectoare și laptop-uri. Această companie este un inovator recunoscut în industrie considerată lider în categoria televizoarelor OLED, care schimbă radical categoria televizoarelor premium. LG își propune să îmbunătățească viața clienților cu produse inovatoare de divertisment la domiciliu, în frunte cu televizoarele OLED care sunt lideri în categoria lor și televizoarele NanoCell premiate pentru utilizarea inteligenței artificiale.

Pentru a procura, accesați link-ul de mai jos:

LG Oled - https://enter.online/televizoare/lg-oled55b9pla-55-4k-black-smart-tv-wi-fi/
LG Led - https://www.bomba.md/ru/product/televizor-led-lg-55un73006-679840/
LG Nanacell - https://maximum.md/ro/6013637/

Mai multe puteți afla:

https://www.facebook.com/LGMoldova/

https://www.instagram.com/lgmoldova/

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter