main logo
2453

LG Moldova: Alege cea mai tare mașină de spălat Ⓟ

În era actuală mașina de spalat rufe poate fi considerată o necesitate strictă fără de care e foarte dificil sa trăiești. În acest context mașina de spălat este aproape un membru de familie, deaceea necesită deosebită atenție la achiziționare. Odată găsit un model decent ne-ar placea să funcționeze fără probleme ani de-a rândul pentru cămașina de spălat nu este acel electrocasnic care se procură prea des. Astfel, calitatea de multe ori este criteriul principal de selecție a produsului.

Despre mașini de spălat rufe, compania LG cunoaște totul, și chiar mai mult. Calitatea este un criteriu de care se ține cont la producere dar nu numai, și dimensiunea, eficiența, vitezele, capacitățile, durabilitatea fac ca mașinile de spălat rufe LG să fie unice și ideale pentru casa dumnevoastră. Se spune că câți oameni atâtea păreri și gusturi, pentru a corespunde tuturor preferințelor compania LG oferă o varietatea mare de mașini de spălat rufe. 

Una din mașinile unice de spălat rufe este LG AI DD. Cu ea, nu mai stai să apreciezi greutatea rufelor la ochi sau să cauți eticheta de pe haine pentru a determina materialul deoarece LG AI DD detectează atât greutatea cât și delicatețea materialului și alege mișcările optime pentru materialul însuși.  Mașina de spălat rufe LG AI DD este una mega inteligentă de clasa A+++, care singur analizează și stabilește regimul de spălare, doar încarc-o. 

De multe ori problema nu este în spălarea rufelor pe cît în uscarea lor. Iată că Compania LG a rezolvat-o și pe asta. Mașina de spălat LG Combo – în timp de 1,5 ore ea are grijă de rufele Dvs, le spală, le usucă, le face mult mai moi și pufoase. Pe lângă faptul că într-o perioadă mică de timp aveți hainele curate, uscate și reîmprospătate, cu LG Combo puteți economisi și spațiul pentru uscătorul de rufe. Iar funcția pornire întîrziată împreună cu regimul silețios vă asigură hainele curate și mirositoare la prima oră de dimineață. 

O altă mașină de spălat pe cât de unică pe atât de specială este mașina de spălat LG cu tehnologia TrueSteam. Acest electrocasnic e un must pentru amatorii de stil clasic de îmbrăcăminte dar și pentru cei căror călcatul hainelor le provoacă dezgust. Datorită tehnologiilor SteamSoftener și SteamRefresh hainele Dvs vor deveni moi și împrospătate în doar 20 de minute.Această mașină de spălat rufe este o adevărată zână pentru copii și bebeluși, mulțumită tehnologiei TrueSteam 3 în 1 care îndepărtează 99,9 %  dintre alergeni. 

Când vorbim despre maşini de spălat LG nu putem să nu menţionăm maşina de spălat LG TurboWash 360, care este o adevărată perlă pentru orice casă. Maşina de spălat LG TurboWash 360 ştie absolut totul despre un ciclu de spălare rapid, eficient şi econom. Ce înseamnă 360? E pur şi simplu mişcarea apei la 360 de grade ceea ce permite pulverizarea ei din patru direcţii, asigurând o distribuţie uniformă, pentru o curăţare perfectă. Cu maşina de spălat LG TurboWash 360 uitaţi de zgomot şi vibraţii în timpul spălării, doar încărcaţi hainele şi-i permiteţi să aibă ea grijă de ele.

După cum sa menționat de mai multe ori, fiecare mașină de spălat LG este unică și interesantă în felul său. Prin urmare, mașina de spălat LG Thinq nu cedează deloc predecesorilor săi. Această mașină de spălat poate fi controlată, nu numai prin metoda obișnuită, manuală ci și virtual. Ceea ce înseamnă că poate fi pornită, deconectată sau pusă pe pauză prin intermediul unei programe speciale instalate în smartphone. După o zi grea, stând pe canapea și amintindu-vă că trebuie să porniți mașina de spălat - pur și simplu deschideți smartphone-ul și faceți click pe buton, iar LG ThinQ va avea grijă de restul.

În secolul XXI varietatea mașinilor de spălat este mare, dar compania LG vă propune nu doar o mașină de spălat rufe ci un partener fidel, care-și stie lucrul bine și-l realizează în cel mai comod mod, astfel oferindu-vă timp mai mult pentru dezvoltare și divertisment și mai  puțin pentru menaj. 

Pentru achiziționare accesați:

Pentru achiziție, accesați link-ul de mai jos:

Bomba.md

Maximum.md

Enter.md 

Darwin.md

h-t.md

###
LG Home Entertainment este lider în producția de televizoare, sisteme audio-video, monitoare, proiectoare și laptop-uri. Această companie este un inovator recunoscut în industrie considerată lider în categoria televizoarelor OLED, care schimbă radical categoria televizoarelor premium. LG își propune să îmbunătățească viața clienților cu produse inovatoare de divertisment la domiciliu, în frunte cu televizoarele OLED care sunt lideri în categoria lor și televizoarele NanoCell premiate pentru utilizarea inteligenței artificiale.

Mai multă informație puteți afla:

Facebook

Instagram

LG

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării