main logo
1074

LG: Ia muzica peste tot cu tine cu boxa portabilă Xboom Go PL Ⓟ

Descriere:Vara e acea perioadă când inima cere aventuri, iar ochii – noi locații, pe care să le explorăm cât ne ține sufletul. O boxă portabilă Xboom Go PL te va ajuta să profiți la maxim de vacanță.

Dă tonul petrecerii

Orice reuniune cu prietenii presupune petrecere, muzică și distracție. Noua serie LG XBOOM Go PL te va încânta pe tine și toată gașca ta cu un sunet exploziv, în pofida dimensiunilor mici. Tehnologia Meridian vă va încânta urechile cu un bas profund și tonalități puternice.

Având un aspect net, cu finisaj cauciucat boxa este ușor de ținut în mână, iar în caz că pornești la un drum lung o poți pune în rucsac sau geantă fără probleme. 

LG XBOOM Go prinde bine oriunde fie că ești la plajă, munte sau la un picnic cu prietenii.

Până la 24 de ore de distracție continuă

Boxa LG XBOOM Go PL2 are cele mai mici dimensiuni din serie și o durată de viață a bateriei de 10 ore, pe când Go PL5 – de 18 ore. Boxa XBOOM Go PL7 are cea mai mare durată de viață a bateriei – de tocmai 24 de ore! Cu ea petrecerile durează până la răsărit, fără să îți faci griji asupra reîncărcării. 

Iluminatul multicolor va da culoare tuturor petrecerilor. Culorile se mișcă pe ritmul muzicii, completând atmosfera.

Apropo, dacă iei boxa cu tine la plajă sau la piscină, puțină apă nu va putea opri distracția. Clasificarea IPX5 înseamnă că XBOOM Go PL se poate uda și funcționa în continuare.

Sunet mai puternic – petreceri mai frumoase și mai distractive

Pentru a crea un sistem audio mai puternic și mai complex ai posibilitatea de conectare simultană a mai multor boxe – în cazul modelului PL7 până la tocmai 100! 

Și cum fără comenzile vocale?! Pentru a te bucura de muzică și multe altele prin intermediul vocii trebuie să apeși butonul de redare timp de două secunde, apoi să vorbești pentru a-l activa pe Asistentul Google pe telefonul Android sau pe Siri pe iOS. 

Iar cu ajutorul aplicației XBOOM ai control total. O poți descărca de pe Google Play Store sau de pe Apple App Store.

Fii gata vara aceasta să trăiești noi aventuri cu LG XBOOM Go! Vino să-ți alegi modelul dorit în magazinele partenerilor LG.

Enter / Darwin / Bomba / Hi-tech 

LG Facebook 

LG Instagram

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării