main logo
983

LG: Descoperă frigiderul InstaView Door-in-Door™ Ⓟ

Frigiderul LG InstaView Door-in-Door™ îți face viața mai frumoasă cu fiecare knock-knock! Descoperă numeroasele posibilităţi oferite.

Bați de două ori – ai acces ușor

De azi înainte oaspeții tăi îți vor bate în 2 uși: în cea de la intrare și în ușa frigiderului tău LG InstaView Door-in-Door™.

Pentru a vedea ce le-ai pregătit delicios nu e nevoie să deschidă ușa - două bătăi scurte în panoul de sticlă sunt suficiente. Astfel, se reduce pierderea aerului rece cu până la 41%, iar mâncarea rămâne proaspătă mai mult timp. Iar, dacă te prinde pofta de ceva bun pe la miezul nopții, iluminarea îți va permite să vezi bunătățile preferate, fără a deschide ușa. 

Tehnologii care au grijă de tine

Cu tehnologia DoorCooling+ te vei bucura de fructe, legume, carne și pește proaspete zi de zi. Panoul amplasat în partea de sus asigură o răcire uniformă a tuturor alimentelor. Frigiderul LG Instaview e dotat și cu un raft pliabil ce are la bază două niveluri de amplasare, ceea ce îți permite să depozitezi sticle, produse și vase de proporții.

În interiorul frigiderului găsim și un compartiment special numit Moist Balance Crisper. Mulțumită capacului reticulat unic se menține un nivel optim de umiditate.

Frumos, inteligent și cu un suflet mare

Designul premium al frigiderului LG Instaview nu va lasa pe nimeni indiferent. Acesta se va încadra perfect în interiorul bucătăriei tale și îi va aduce un stil proaspăt. Cu LG Instaview te poți lăuda chiar și pe Instagram.

Controlul inteligent al frigiderului are loc cu ajutorul smartphone-ului și aplicației LG Smart ThinQ™. Poți seta de la distanță temperatura pentru a fi mereu gata de o petrecere cu prietenii.

Compresorul linear inverter LG contribuie la menținerea aspectului și gustului produselor proaspete. Plus, acesta economisește energie și oferă o fiabilitate și durabilitate mai bune.

Frigiderul revoluționar InstaView va deveni cel mai plăcut electrocasnic din bucătăria ta. Îți garantăm!

Maximum 

LG FB 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării