main logo
9485

Letz - noua aplicație de Ridesharing pe piața serviciilor de taxi din Moldova Ⓟ

O echipă tânără de moldoveni din domeniul IT, a creat recent o nouă aplicație mobilă numită Letz, (Let’s Go – să mergem) scopul fiind îmbunătățirea pieții serviciilor de taxi din Republica Moldova. Aceasta pune la dispoziție o varietate de opțiuni, cum ar fi plata cu cardul, serviciul corporate sau B2B, șoferi instruiți și parcuri dotate cu cele mai noi modele de auto din taximetrie.

Letz este un produs 100% autohton, creat special pentru necesitățile locuitorilor din Chișinău și Republica Moldova. Echipa din spatele Letz înțelege piața locală și poate oferi un serviciu adaptat la necesitățile moldovenilor. 

Descarcă iOS: https://apps.apple.com/app/letz/id1624080667

Descarcă Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=md.letz.client

Administrator Letz: ”una dintre caracteristicile cheie ale Letz este operativitatea de a face comandă de un taxi, precum si numărul impresionant de autoturisme care vor deservi orașul. 

Toți șoferii Letz sunt instruiți să comunice eficient cu pasagerii în scopul asigurării unei experiențe pozitive și profesionale pentru toată lumea. Mașinile sunt alese după standarde înalte de calitate și bine întreținute, pentru o călătorie confortabilă și sigură de fiecare dată”. 

Descarcă iOS: https://apps.apple.com/app/letz/id1624080667

Descarcă Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=md.letz.client

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării