main logo
2059

Lapmol: Produse lactate veritabile autohtone Ⓟ

De 25 de ani, compania Lapmol, producătoarea lactatelor Căsuța Mea și Big Lapik, produce și oferă zilnic consumatorului peste 90 de produse, obținute din aproximativ 100.000 de litri de lapte zilnic.

Lapmol este unul dintre cei mai importanți producători de lactate din Republica Moldova. Misiunea noastră principală este să păstrăm gustul tradițional și toate proprietățile laptelui de casă, iar pentru asta creștem constant numărul de ferme partenere. Tocmai de asta, spunem cu mândrie ori de câte ori avem ocazia: laptele pentru produsele noastre este sută la sută autohton! O spune și numele companiei, care provine de la cele două cuvinte: LAPte și MOLdovenesc.

În prezent, compania dispune de trei fabrici: la Călărași, la Lipcani și la Bardar. Fabricile Lapmol sunt dotate cu echipamente și tehnologii de ultimă generație, de producție germană și cehă. Avem grijă mereu să modernizăm tehnologiile și metodele de control al calității laptelui în laborator. Tocmai de asta, producția Lapmol este certificată în conformitate cu standardul internațional de calitate și siguranță alimentară HACCP.

Căsuța Mea – Lactate din cel mai bun lapte 

Căsuța Mea - este o gamă de produse obținute din laptele natural, așa cum îl primim de la văcuțe. Toate produsele sunt fabricate din lapte de cea mai înaltă calitate, așa cum ni-l oferă vacile noastre din cele peste 50 de ferme ecologice din diferite regiuni ale țării. Vaci cu randament înalt, datorită cărora, putem oferi consumatorilor noștri lactate produse din cel mai bun lapte natural, păstrând cu grijă proprietățile benefice ale acestuia cu ajutorul tehnologiilor moderne. 

Lapte tradițional, chefir, smântână, brânză și unt de vaci cu diferit conținut de grăsime. Iar asta nu e tot! Creăm și producem noi tipuri de produse lactate, cum ar fi chefirul cu fermenți și bifidobacterii, produs din lapte de cea mai înaltă calitate.  

Suplimentar la gama tradițională de produse lactate, compania oferă produse de brânză tare și moale în diferite variante. Suluguni cu legume uscate, cu usturoi și mărar, iar pentru cei care preferă mai picant - cu ardei și muștar. Alte două produse noi - iaurtul natural și un produs ultramodern smoothie, care răspunde nevoilor unei societăți moderne și satisface necesitățile oamenilor care duc un mod de viață sănătos. Oferim două arome naturale: căpșuni și mango.

Produsele Căsuța Mea sunt bogate în microelemente de care organismul uman are nevoie: calciu, fosfor, proteine, vitaminele A, B2, B12. Este bine știut: produsele lactate conțin bacterii cu proprietăți benefice. Acești mici prieteni ai oamenilor contribuie la digestie și sunt eficienți pentru stimularea sistemului imunitar. 

Căsuța Mea nu doar produce și vinde produse lactate naturale. Pas cu pas, am creat o lume virtuală în care fiecare gospodină poate găsi rețete cu produse lactate pentru toate gusturile, pentru fiecare zi și pentru evenimente deosebite. 

Pe site-ul nostru, casutamea.md, punem la dispoziție peste 600 de rețete pentru o varietate de bucate delicioase. De asemenea, idei interesante în materie de culinărie găsiți și pe paginile noastre de Facebook și Instagram.  

Big Lapik – mereu gustos și natural!

Gutos și natural, brânzica dulce este produsul preferat al multor copii și adulți. Sub brandul Big Lapik, compania Lapmol produce aproximativ 25 de tipuri de brânzica naturală cu și fără glazură. La baza produsului este brânza moale naturală și glazura de ciocolată, iar umplutura este pentru orice gust: ciocolată sau lapte condensat, gemuri, cacao, bucăți de fructe, nuci, fructe confiati, biscuiți, nucă de cocos etc. 

Brânzica dulce este un produs asimilat ușor și rapid de către organism. Aceasta conține vitaminele A, B, C și D, precum și minerale, zaharuri care vă oferă energie și o bună dispozitie. Hrănitoare și nutritivă, brânzica dulce poate înlocui dulciurile obișnuite și poate fi o gustare perfectă pentru cei mici și adulți.

În contextul unei alegeri vaste de produse în magazine, satisfacția și aprecierea consumatorilor ce aleg produsele noastre este cea mai mare răsplată pe care o putem primi. Compania Lapmol, împreună cu cei peste 400 de angajați, își asumă în fiecare zi responsabilitatea să ofere clienților cele mai bune produse lactate, făcute din cel mai bun lapte natural!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării