main logo
1885

La Energbank ai parte de un Super Credit doar la 1% Ⓟ

Atunci când nevoile personale îți depășesc bugetul pe care îl deții, ENERGBANK vine cu o soluție, care îți oferă toată libertatea în acțiuni cu un SUPER CREDIT doar la 1%.



Fie că este vorba de reparația apartamentului sau procurarea de mobilă nouă, un tratament la dentist ori un gadget performant, o vacanță mult așteptată sau un automobil nou, ENERGBANK crede în planurile tale și vrem sa îți fim alături atunci când decizi să le realizezi cu un credit de consum avantajos „SUPER CREDIT doar la 1%”.

SUPER CREDIT-ul de la ENERGBANK îl poți primi pe o perioada de până la 10 ani și suma maximă de 1 000 000 lei pentru creditele cu gaj  sau pe o perioada de până la 5 ani și suma maximă de 200 000 lei pentru creditele fără gaj.   

Avantajele tale la solicitarea unui credit de consum de la ENERGBANK:

  • Dobânda redusă până la 1%;
  • Simplu și rapid de obținut, fără certificat de venit, doar cu buletinul;
  • Rata lunară fixă ca să-ți gestionezi ușor achitările;
  • Diverse surse de venit care sunt luate în calcul: salarii, pensii, transferuri bănești și altele.

Pentru a te bucura de un SUPER CREDIT, vino în orice sucursală ENERGBANK sau contactează-ne la numărul de telefon 022 858 002 ca să facem calcule și planuri împreună pentru realizarea dorințelor tale.

Iar dacă îți dorești o consiliere personalizată la telefon, completează formularul online pentru un credit de consum și vei fi contactat în scurt timp de un specialist al Băncii.

Bucură-te de momentele speciale din viața ta cu oferta “SUPER CREDIT – doar la 1%” de la ENERGBANK!

Pentru un credit în sumă de 100 000 lei, pe un termen de 12 luni, rata dobânzii flotantă de 1% anual, comision lunar gestiune de 1% de la sold, dobânda anuală efectivă constituie 13.58%. Plata lunară va constitui 8 932 lei, suma de rambursat va constitui 107 183 lei. Costul total pentru credit achitat de către client va fi de 7 183 lei. Atenție, clientul poartă responsabilitate de rambursarea creditului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării