main logo
1265

Kaufland Moldova: Sute de persoane s-au imunizat în parcările noastre Ⓟ

Primăria Municipiului Chișinău, în parteneriat cu Kaufland Moldova, a desfășurat campania de promovare a imunizării împotriva COVID-19 - „Un gest mic cu impact mare”.

Caravana de vaccinare s-a desfășurat timp de două weekenduri, în parcările magazinelor Kaufland din Capitală: 25-26 septembrie 2021, la magazinul Kaufland Botanica și 2-3 octombrie 2021, la magazinul Kaufland Ciocana. Timp de 4 zile s-au vaccinat peste 350 de persoane.

În semn de mulțumire pentru persoanele care au ales să se vaccineze în această perioadă, Kaufland Moldova a oferit câte un voucher de 20% reducere la coșul de cumpărături, un suc și un snack la casele de marcat.

 

„Suplimentar la măsurile de protecție, recomandate de către specialiști, vaccinarea ne protejează de o formă gravă de boală și de urmările ei. Din acest motiv, Kaufland Moldova s-a alăturat eforturilor Primăriei Municipiului Chișinău care desfășoară o amplă campanie de vaccinare în Capitală. Ne bucurăm că au fost multe persoane receptive, care au dat dovadă de empatie și responsabilitate, atât în raport cu ei, cât și cu cei din jur”, a menționat Cristina Arama, PR Manager Kaufland Moldova.

Kaufland Moldova continuă eforturile de susținere a autorităților în lupta cu pandemia. Astfel, campania de imunizare „Un gest mic cu un impact mare” va continua și pe data de 6-7 noiembrie 2021, în parcarea noului magazin Kaufland, de pe strada Nicolae Testemițanu 3.
Vaccinarea împotriva COVID-19 reduce riscul de îmbolnăvire și de dezvoltare a unei forme severe de boală. Conform celor mai recente date, în Republica Moldova au fost administrate până în prezent 1 412 166 doze de vaccin, dintre care 793 002 persoane sunt imunizate cu ambele doze.
În contextul situației epidemiologice, Kaufland Moldova a investit peste 3,6 milioane de lei în acțiuni și campanii de susținere a instituțiilor naționale și municipale, care sunt în prima linie de luptă împotriva COVID-19.

Compania a depus eforturi pentru a asigura un spațiu sigur de cumpărături pentru clienți și angajați. Astfel, în 2020, magazinele Kaufland Moldova au primit certificarea DEKRA, ce confirmă că toate măsurile de siguranță luate împotriva răspândirii COVID-19 sunt implementate corect, complet și corespund standardelor sanitare internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale instituțiilor locale.

Magazinele Kaufland Moldova sunt dotate cu porți de termometrizare contactless la intrare, dispensere automate, fără atingere, cu dezinfectant de mâini gratuit pentru clienți și angajați, geamuri de protecție la casele de marcat, benzi de semnalare a distanței de siguranță și signalistică ce promovează mesajele de prevenție. Igienizarea spațiilor comune e făcută de mai multe ori pe zi, iar angajații au echipamente de protecție de unică folosință și acces la o linie telefonică specială pentru o informare corectă și completă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării