main logo
2846

Karcher Moldova anunță deschiderea spălătoriei auto cu autoservire Ⓟ

Vă iubiți mașina? Apreciați timpul și calitatea? Atunci aveți ocazia unică de a evalua serviciile noii spălătorii auto cu autoservire Clean Park de la compania germană Karcher!

Aceasta nu este doar o spălătorie auto, este un set de soluții tehnice inovatoare pentru îngrijirea mașinii dumneavoastră, unde puteți nu doar să vă spălați mașina pe exterior de murdăria și praful de pe drumurile de toamnă,ci și să îngrijiți salonul din interior; să dați stralucire și carățenie. Și toate acestea fără a dăuna mediului!

Complexul cu autoservire Karcher Clean Park este și o platformă demonstrativăunde îi invităm pe cei care se gândesc la afacerea de tip spălătorie auto.

După ce a decis să deschidă o spălătorie auto, viitorul proprietar are o mulțime de întrebări. Primul din această listă - de unde să încep?

Vizitați spălătoria auto cu autoservire Karcher Clean Park de la Metro 2, sunând managerului de soluții de proiect la numărul +373 68 508 082 și vedeți valoarea investiției în afacerea de spălătorie auto.

Spălătorie auto cu autoservire Karcher Clean Park situat pe teritoriul Metro Cash & Carry 2, Botanica (bul. Dacia, 61). Program zilnic de lucru de la 06-00 la 21-00.

PROMOȚIE!!!

Doar pe 25 și 26 noiembrie 2022 aveți ocazia de a vă spăla mașina gratuit! Condiții: prezentați administratorului spălătoriei auto (de la 09-00 la 18-00) un bon de casă de la Metro Cash & Carry.

Vă așteptăm la spălătoria auto cu autoservire Karcher Clean Park de pe teritoriul Metro Cash & Carry 2 (Chișinău, Bd. Dacia, 61).

Departamentul Proiecte Speciale  tel.: + 373 (68) 508 082 (șef departament).

Administrator Spălătorie Auto tel.: + 373 (68) 806 065.

Urmăriți promoțiile noastre:

Site-uri oficiale:

www.karcher.md 

www.cleanpark.md

Rețe de  socializare:

www.facebook.com/KarcherMoldova                                                              

www.facebook.com/karchermoldovaprofessional/

www.instagram.com/karchermoldova/                                              

www.linkedin.com/company/kaercher-moldova/

Canal de Youtube : www.youtube.com

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării