main logo
3397

JustConsult-Cetățenie Română a lansat o amplă campanie de recrutare Ⓟ

JustConsult, companie lider în oferirea consultațiilor juridice și mentenanței pentru redobândirea cetățeniei române și perfectarea actelor românești, a dat startul unei campanii ample de recrutare. Compania își mărește echipa oficiului central din Chișinău, dar și din filialele sale – la Cahul și Bălți.

În următoarele 3 luni, JustConsult planifică să angajeze cel puțin 100 de specialiști în toate Departamentele - operator Call-Center, specialist procesare acte, consultant juridic în acte românești,  specialist marketing, contabil-casier, șofer, copywriter, manager teren, etc

Lista de joburi la JustConsult este una generoasă, iar cel mai important este că posturile vacante sunt accesibile nu doar persoanelor cu experiență, dar și tinerilor specialiști, care doresc să-și construiască o carieră și să se dezvolte profesional. 

Ce valori apreciază la angajații săi compania JustConsult? 

Este important ca angajații JustConsult să aibă dorința de a lucra, capacitatea de a fi orientat către client, către rezultate și calitate, către lucru în echipă.  Este la fel de important să fie deschis instruii și autodezvoltării, pentru ca să poată face față fluxului permanent de informații și actualizări.  

Startul în carieră este aproape mereu unul anevoios. La JustConsult oferim stagii gratuite și program de mentorat din partea specialiștilor superiori pentru noii angajați. Astfel, avem posibilitatea să încadrăm în câmpul muncii tineri absolvenți sau specialiști care încă nu au experiență. Pentru fiecare angajat oferim posibilitatea de a-și găsi rolul în companie”, spune directorul și fondatorul companiei, Ion Guștiuc.

Care ar fi motivele pentru care să devii parte a echipei JustConsult?  

JustConsult este o companie cu valori și o cultură organizațională avansată. În cadrul companiei activează aproximativ 100 de angajați - juriști experimentați, experți în acte românești, specialiști în vânzări, în IT, transport, marketing. Obiectivul este dublarea echipei, care să răspundă prompt nevoilor clienților.  

Dacă vei opta să te alături echipei de specialiști ai companiei JustConsult, vei activa într-un oficiu modern, amplasat în centrul Chișinăului, asigurat cu toate instrumentele necesare de lucru. Compania implementează în permanență mecanisme și tehnologii, care să-i permită să evolueze și să se dezvolte, într-un pas cu necesitățile angajaților și cerințele clienților săi. 

Motivarea angajaților este asigurată printr-un program de evaluare a aportului adus pentru dezvoltarea companiei. Iar munca cu dedicație este răsplătită nu doar prin salariu competent pe piață, dar și un sistem de bonusuri pentru performanță. 

Atmosfera prietenoasă, proiectele ambițioase, instruirile gratuite – toate creează un mediu excelent pentru creșterea profesională și pentru o perspectivă reală în dezvoltarea personală. JustConsult organizează diverse activități interne pentru angajați, pentru că ține și la relațiile interumane în interiorul companiei. 

Vârsta medie a angajaților este de 28 de ani. Deci, vei face parte dintr-o echipă tânără, gata pentru noi provocări! 

Care este domeniul de activitate a companiei JustConsult?

JustConsult este compania care oferă consultanță juridică în procesul de redobândire a cetățeniei române și de perfectare a actelor românești – programare și transcriere certificat de naștere românesccertificatului de căsătorie românesc, perfectarea unui buletin de identitate sau pașaport românesc.

JustConsult activează pe piață de 19 ani, perioadă în care a acumulat suficientă experiență și cunoștințe pentru a îndruma orice cetățean în procesul de redobândire a cetățeniei române și a perfectării actelor românești.  

Cum să aplici pentru posturile vacante la JustConsult?

Pentru a obține unul dintre cele 100 de joburi vacante, accesează linkul justconsult.md - oferte de lucru

Verifică dacă te regăsești în cerințele companiei, completează formularul aferent anunțului sau transmite CV la adresa hr@justconsult.md (indicând obligatoriu postul la care candidezi). Dacă mai ai întrebări, sună 061137060.

Dacă și tu ai dorința de a cunoaște un domeniu nou, te așteptăm cu toată deschiderea!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării