main logo
2439

Iute Credit: O alee nouă a apărut cu ajutorul Verde.md în Chișinău (P)

În parcul „La Izvor” din capitală au fost plantați 100 de copaci, 300 de arbuști și a apărut un pic de colorit moldovenesc. Pe 19 octombrie, compania Iute Credit împreună cu proiectul ecologic Verde.md au încheiat lucrările de plantare, renovare și curățare în parcul din sectorul Sculeni.

Compania Iute Credit a ales parcul „La Izvor”, ținând cont de trecutul acestei zone. Cu aproximativ 30-40 de ani în urmă, acesta era cel mai mare parc din Chișinău, cu iazuri în cascadă și cu un „orășel al basmelor” situat pe o insulă. 

Plajele și terenurile de sport amenajate, singurul restaurant din capitală cu terasa pe litoral erau întotdeauna gata să-i întâmpine pe chișinăuienii care doreau să se relaxeze împreună cu prietenii sau familia.

 Pentru ca acest parc să se transforme într-un loc confortabil pentru plimbări și activități în aer liber, angajații companiei Iute Credit au decis să planteze copaci tineri, să curețe și să renoveze terenul. 

Și anume, au fost vopsite băncile și coșurile de gunoi, iar pavajul aleilor  a fost înfrumusețat cu ornamente tradiționale. Astfel, parcul va fi plin de verdeață și de un colorit moldovenesc.

Acțiunea a început pe 14 octombrie și a devenit un cadou original pentru locuitorii Chișinăului din partea companiei Iute Credit și a proiectului ecologic Verde.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării