main logo
806

Iute Credit: MyIute spre visul tău. Află cum funcționează noua aplicație mobilă lansată de Iute Credit Ⓟ

Vrei să-ți amenajezi casa cu mobilă nouă și de calitate, iar cheltuielile sunt mai mari decât te-ai gândit? Sau ai nevoie de bani cash pentru alte cheltuieli neplanificate? Nu trebuie decât să descoperi noua aplicație mobilă de creditare MyIute care te ajută să-ți realizezi orice vis în doar câteva minute.

IuteCredit a decis să te surprindă plăcut și să îți ofere mai multe posibilități. Acum nu mai e nevoie să-ți irosești timpul, ci este suficient doar să accesezi aplicația recent lansată și să te bucuri de beneficiile pe care ți le oferă. 

Ce trebuie să faci?

Descarcă aplicația, aplică pentru un împrumut selectând condițiile care te avantajează. Acum asigură-te că ai actul de identitate la îndemână, pentru că imediat vei semna contractul în confortul casei, cu parola unică care o primești prin SMS.

Atât! Acum profită de oferte personalizate, achită ratele și gestionează-ți împrumutul la distanță. Iar în cazul în care s-au acumulat cheltuieli neplanificate, aplicația te ajută să suspenzi pentru o perioadă rambursarea.

De asemenea, ai mereu la îndemână Certificatul de închidere a creditului, graficul de plată și alte informații referitoare la creditul tău. Ce poate fi mai util și mai confortabil decât să-ți poți gestiona creditul la distanță, fără a fi nevoit să stai ore în șir în rând? 

De ce să alegi MyIute?

Pentru că în perioada de pandemie eviți orice contact cu persoanele necunoscute și spațiile aglomerate. Compania s-a gândit la siguranța clienților și angajaților săi și a decis să reducă contactele la minimum lansând această aplicație. De asemenea, în aplicația MyIute vei găsi toate ofertele care, cu siguranță, îți vor plăcea.  

Ce îți mai propune IuteCredit?

IuteCredit revoluționează piața de creditare cu soluții și inovații care să poată aduce toate beneficiile la un click distanță. Misiunea companiei este să ofere clienților săi o experiență extraordinară în domeniul finanțelor personale. IuteCredit a făcut investiții  în digitalizarea serviciilor și în crearea soluțiilor de autoservire pentru clienți. Astfel, sectorul finanțelor personale este transparent și sigur. 

Pe lângă noua aplicație MyIute care îți permite de acasă, cu telefonul în mână, să selectezi condițiile de împrumut, să semnezi și să rambursezi creditul, compania construiește și o rețea de bancomate prin întreaga țară pentru a oferi clienților cel mai convenabil, cel mai rapid și mai sigur mod de a-ți primi banii, fără card, ci doar folosind o parolă unică. 

Aplicația este acum disponibila pe Android și iOS.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării