main logo
4855

iPhone 11: S-au aflat prețurile și data apariției în Moldova (P)

Am aflat prețurile şi data apariţiei în Moldova a celei mai așteptate serii de smartphone-uri al anului 2019 - iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max!

iPhone 11: S-au aflat prețurile și data apariției în Moldova (P)

Informații despre prețurile preliminare pentru noua serie a celui mai iconic smartphone al secolului XXI - iPhone 11, au fost publicate pe Facebook de unul dintre reprezentanții lanțului de magazine Darwin.

La fel, s-a aflat și faptul că noile modele vor fi disponibile exclusiv în rețeaua dată, începând cu 25 septembrie – cel mai devreme de pe piață. 

După publicarea informației, utilizatorii internetului moldovenesc au început să discute în mod activ dacă prețurile prezentate sunt compatibile cu caracteristicile noului telefon.

Deși anunțul despre noul iPhone 11 a fost făcutpe 10 septembrie 2019, se știe deja că noua serie de iPhone include o cameră cu unghi ultra-larg, un ecran cu Liquid Retina HD, o baterie puternică și rezistență la apă. Până în prezent, potrivit datelor oficiale, mai mult de un milion de telefoane iPhone 11 au fost precomandate în întreaga lume.

Pentru a verifica informațiile publicate de unul dintre angajații Darwin, am accesat site-ul oficial al magazinului, dar nu am găsit prețurile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Totuși, în ciuda lipsei de prețuri, este deja posibil să comandați noul model de iPhone pe site-ul magazinului Darwin.


În timp ce fanii iPhone se aliniază în fața magazinelor Apple, am decis să aruncăm o privire mai atentă asupra caracteristicilor liniei de smartphone-uri noi și a prețurilor acestora în Moldova.

Așadar, modelul „mezin” al seriei iPhone 11 este echipat cu un ecran de 6,1 inch, funcționează pe baza chipset-ului Apple A13 Bionic, dispune de 4 GB memorie operativă, este echipat cu o cameră duală de 12 + 12 MP, o cameră frontală de 12 MP și o baterie de 3110 mAh.

Acest model de smartphone este disponibil în diferite culori și cu memorie încorporată de 64, 128 sau 256 GB. Prețul telefonului va varia în funcție de cantitatea memoriei interne selectate și va costa 18.999 de lei pentru un model de 64 GB, 20.499 de lei pentru un model de 128 GB și 21.999 de lei pentru un model de 256 GB.

Diferența cea mai semnificativă între acesta și modelele iPhone 11 Pro și Pro Max este că cele din urmă sunt echipate cu o cameră principală triplă, în care cel de-al treilea obiectiv este responsabil pentru telefoto, adică vă permite să utilizați zoom x2.

iPhone 11 Pro și Pro Max diferă și în ceea ce privește dimensiunile afișajului. Deci, 11 Pro dispune de un afișaj cu diagonala de 5,8 inch, iar Pro Max - de 6,5 inch.

Costul fiecărui model va varia, de asemenea, în funcție de cantitatea de memorie internă selectată. Deci, un iPhone 11 Pro de 64 GB va costa 25.999 lei, un model de 256 GB va costa 29.999 lei, iar un model echipat cu 512 GB memorie internă va costa 33.999 lei la precomandă.

Cel mai “în vârstă” model iPhone 11 Pro Max a primit un preț de 28.999 lei pentru o memorie de 64 GB, cel de 256 GB lei - 32.999 lei, iar cel mai scump iPhone 5 Pro Max de 512 GB va costa 36.999 lei.

Astfel, putem ajunge la concluzia că prețul celui mai tânăr model al iPhone 11 este comparabil cu prețurile smartphone-urilor de top de la companii precum Samsung și Huawei, însă costul celorlalte modele din linie ajunge deja la nivelul prețurilor laptopurilor Apple. 

Cu toate acestea, telefoanele iPhone au devenit mult timp standardul unui smartphone ideal, iar fotografiile făcute pe un iPhone vor fi invidiate de aproape orice alt producător de telefoane mobile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării