main logo
505

Invitro Diagnostics Medical: Să crești sănătos alături de părinții tăi ®

1 iunie este Ziua Internaţională a Copilului, dar şi Ziua Mondială a Părinţilor şi un bun prilej de a ne aminti ce-şi doresc copiii, dacă sunt fericiţi şi dacă le sunt respectate drepturile şi bunăstarea.

Iată de ce, pe toată durata lunii iunie, laboratorul medical Invitro Diagnostics  lansează  promoția "Să crești sănătos alături de părinții tăi",  fiind un  proiect de monitorizare a stării de sănătate a întregii familii.

Astfel, dacă unul din părinți efectuează un control ecografic al organelor abdominale (USG) în sumă de 400 de lei, copilul beneficiază de același exemen  ecografic gratuit !

Ecografia organelor abdominale la maturi  include examinarea organelor interne: ficat, splina, pancreasul, vezica biliară.

Ecografia abdominală la copii (gratuită) include  examinarea acelorași organe interne.

Investigația  este efectuată cu cel mai performant ecograf care există astăzi la nivel mondial –VOLUSON E10, produs de excelență a companiei americane General Electric, unicul ecograf clasa Premium din Republica Moldova care oferă examinare de performanță exclusivă 4D.

De ce este nevoie de Ecografie. Aceasta permite obținerea unei informații despre forma, dimensiunea, poziția și starea organelor interne. Ecografia este o metodă imagistică sigură, practic fără restricții și contraindicații,  folosită pentru a depista bolile într-un stadiu timpuriu.

Pregătirea pentru Ecografie. Diagnosticul se realizează pe stomacul gol, iar în cazul în care procedura este programată pentru a doua jumătate a zilei, nu se poate de consumat alimente timp de 6 ore înainte de procedură și să bea lichid timp de 3 ore înainte de a începe procedura.

*Promoție valabilă  în perioada: 01-30 iunie 2018

Vă așteptăm, cu drag!

Telefon pentru programări: 022 027 852, 078 903 999

Str.  Testimiteanu 37

Program de lucru USG: luni-vineri, 08:00- 17.30

sîmbăta, 08:00- 13.00

www.invitro.md  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării