main logo
2184

Invest Credit: Ne pasă! Rămânem alături de clienții noștri (P)

Chiar și în situația dificilă și plină de incertitudini, creată de pandemia COVID-19, Invest Credit rămâne alături de clienții, angajații și comunitatea în care trăim.

Invest Credit: Ne pasă! Rămânem alături de clienții noștri (P)

În urma analizei detaliate a circumstanțelor create și a recomandărilor Guvernului și Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare (CNPF) anunțăm despre implementarea următoarelor măsuri:

  1. Despre Plăți. Începând cu data de 17.03.2020, au fost suspendate toate plățile și încasările (în numerar) în casieria Invest-Credit. Pentru clienții care au posibilitatea, achitările se fac prin Poșta Moldovei, terminale de plată și băncile partenere. Activăm preponderent prin intermediul tehnologiilor informaționale - deservim clienții în regim online (depuneri de cereri, aprobări și debursări se fac online).

  2. Despre opțiunea „vacanța plăților”. La solicitarea clienților putem oferi vacanță până la 3 luni (conform contractelor de credit). Aceasta presupune reeșalonarea plăților, deci deplasarea tuturor plăților pe credit cu 3 luni. Pentru perioada excepțională, clienții vor fi scutiți de achitarea comisioanelor pentru perfectarea acestei opțiuni.

  3. Despre anularea penalităților pentru plățile întârziate și istoria creditară. Pentru clienții care la data de 18.03.2020 nu au întârzieri la plăți, nu au posibilitatea să achite ratele creditelor și nu doresc să acceseze opțiunea „vacanța plăților”, vor fi anulate penalitățile pentru întârzierea plăților până la data de 17.06.2020. Fiindcă ne pasă de clienții noștri și istoria lor creditară, zilele de întârziere pentru această perioadă vor fi anulate și nu vor fi raportate la Birourile Istoriilor de Credit.

  4. Continuăm să susținem oamenii de afaceri. Invest Credit deservește potențiali  clienți noi, dar și repetați, în regim online. În special, în această perioadă suntem alături de afacerile mici și mijlocii, dar și agricultorii care sunt esențiali pentru păstrarea viabilității economiei Moldovei. Cererile de credit pot fi depuse pe site-ulInvest Credit, prin apel telefonic la 060 501 150 și pe pagina de Facebook.

  5. Păstrăm condițiile de creditare neschimbate atât pentru clienții existenți, cât și cei noi. Invest Credit menține ratele dobânzilor, termenii și condițiile existente. De asemenea, accesarea opțiunii  „vacanța plăților” poate fi crucială pentru afacerile (până la 3 luni) și agricultorii (până la 9 luni) în necesitate.

De peste 15 ani, Invest Credit este alături de familiile și afacerile din Moldova pentru a zidi, prin creditare responsabilă, un viitor mai frumos acasă. Invest Credit - credite care schimbă viața spre bine!

Pentru orice întrebări, ne puteți contacta la:

Telefon:      022 927 772, 060 501 150

Email:          office@investcredit.md

Facebook:   www.facebook.com/InvestCredit.md 

Website:     www.investcredit.md/

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării